Arama sonuçları: *

1. M

Garip piksel bozulması.

Site ile ilgili olmadığını söyleyerek başlayayım. Her siteden oluyor, internetimde hiçbir sorun yok. Bir adware sildikten sonra olmuştu. Ekran kartının driverlarını temiz kurulumla tekrar kurduğumda düzeldi.
  2. M

Garip piksel bozulması.

Öncelikle herkese selamlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur. Yaklaşık 4-5 ay önce Excalibur G870 adında bir laptop aldım. Dün akşam malwarebytes indirim bir adware programını sildim. Sildikten sonra garip piksel bozulmaları yaşanmaya başladı. Her sitede oluyor, hatta Nvidia App uygulamasında bile...
  3. M

Uygulamaya tıklayınca bu uygulama cihazınızda yüklü değil diyor.

Olaydan 1 hafta önce 4 5 tane oyun yüklemiştim. İsimleri MLBB, Geometry Dash Lite, Superkickoff, World Soccer Champs, ve Efootball 2025 idi. Hepsini Google Play Store üzerinden yükledğime eminim.
  4. M

Kime göre garip bilmiyorum ama yakın zamanda en garip olarak yaptığım şey turuncu siteye girmekti. Onda di hiçbir reklama ve linke tıklamadan işimi halledip çıktım. Vpn de ProtonVPN idi.
  5. M

Dün sabah telefonumu normalce kullandım hiçbir linke tıklamadım. Gece yatarken alarmımı kurdum ve yatmadan önce işe giderken dinlemek için biraz şarkı indirdim. Sabah alarma uyandım ve saatin çok erken olduğunu görüp telefonu açıp alarmı kapatmaya çalıştım. Fakat saat uygulamasına girdiğimde...
  6. M

Preo MG16 dpi tuşu kapatma

Yukarıda belirttiğim gibi Preo MG16 adında bir mousea sahibim. İlk aldığımda ortadaki tuşa bir şey atayabiliyordum. Örneğim Valorantta spike çözmeyi atamıştım. Ama bir yerden sonra neden olduğunu bilmediğim bir şekilde kendiliğinden dpi arttırma tuşu oldu. Rampage Smx R44 driverını kullanıyorum...
  7. M

Laptop fan cızırtı sesi.

Kral coil whine sesine baktım da benim dediğim sese hiç benzemiyor. Ara ara 1 2 saniye gidip kısa kısa ses çıkarıyor. Ve biraz daha tok bir ses çıkarıyor coil whine kıyasla.
  8. M

Çözüldü✓ Excalibur G870 fan cızırtı sorunu

Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  9. M

Çözüldü✓ Excalibur G870 fan cızırtı sorunu

Üstte yazdığım gibi laptoptan cızırtı sesi geliyor. Ama sadece hızlı dönerken geliyor. Elimi açma kapama tuşunun yanına biraz bastırdığımda kesiliyor. Neden olabilir?. Ve sorun çıkarır mı?
  10. M

Laptop fan cızırtı sesi.

Sorun çıkarır mı?. Ona göre göndereceğim de. Ama bazen yüksek hızda olsa bile cızırtı gelmiyor. Benim tahminimce toz.
  11. M

Laptop fan cızırtı sesi.

Laptopu ilk açtığımda herhangi bir sorun yokken fanlar hızlı dönmeye başlayınca hafiften bir cızırtı gelip gidiyor ama fanlar yavaş dönerken hiç çıkmıyor. 5 dakika devam edip duruyor genellikle. Laptop Excalibur G870 alalı daha 3 4 ay belki olmuştur neden olabilir?
  12. M

Valoranttan hacklenir miyim?

Beyler oyuna girdiğimde bir adam tilt olduğu için takıma çağırıp seni hackleyeceğim dedi. Tabii çok inandırıcı gelmedi ama sadece oyun adımı biliyor. İşimi garantiye almak istiyorum çok inandırıcı olmasa da zaten adamı blocklayıp çıktım uğraşmayıp.
Geri