Arama sonuçları: *

1. B

Aldığım Powerbankte sorun mu var?

hepsiburadada polham diye bi satıcı ama yorumları ve satıcı puanı yüksekti 1747332071 kutunun arkasındaki kodda da sorun çıkmadı
  2. B

yok benim telefon iphone 11 3k fln bataryası 7-8 kere şarj etmesi lazım bide benimki 22.5w olanı
  3. B

arkadaşlar baseus starlord 30k powerbank aldım bugün denemek nasip oldu telefonu %6-7 şarj ettikten sonra powerbankten %2 lik şarj gitti ve şarj ederken içinden cızırtı sesleri geliyor sizce sorunlu mu?
  4. B

Ryzen5 7600 işlemci sıcaklığı sorunu

cyberpunk değil de bi occt yapsan iyi olur
  5. B

çok yanlış seçim yapmışsınız o soğutucuda 4 bakır boru var baya az ve tek fanlı ısınması gayet normal
  6. B

Baseus Magsafe Overseas powerbank alınır mı?

baktım da benim dediğime ısınıyor diyorlar sizinkinde type c çıkış var mı ve kaç w
  7. B

iphone 8 den sonra hepsine koymaya başladılar, ama 11 de magsafe yok.
  8. B

phantom spirit aldınız herhalde. benim kullandığım çok iyi, sizinki daha da iyi memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
  9. B

güzel baya fiyat performans duruyor da kablosuzlu lazım kablo taşımak istemiyorum.
  10. B

en iyisi bi occt testine sokacaksın da büyük ihtimalle o soğutucu dayanamaz. arkadaşların dediği phantom spirit güzel, bende burst assassin kullanıyorum, baya memnunum. phantom spiritde + olarak 1 fazladan bakır boru ve çift fan var fazlasıyla sorununu çözer diye umuyorum.
  11. B

https://www.teknosa.com/baseus-magsafe-overseas-10000-mah-stant-ozellikli-digital-display-20w-wireless-mavi-powerbank-p-125431668?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.97.8 bunu almayı düşünüyorum. aradığım özellikler kablosuz olması ve en az 10k mah olması, iphone 11 de...
  12. B

termal macunda sorun olacağını sanmıyorum r5 7600 ısınan bi işlemci diye biliyorum fotoğraftaki soğutucu herhalde senin dediğin bu baya yetersiz. hem tek fan ve 9cm lik fan, hemde 2 bakır borulu baya giriş seviyesi bi soğutucu. iade edebiliyorsanız soğutucuyu iade edip darkın fiyat performans bi...
  13. B

Klavyem Takılı Kalıyor ve Gidip Geliyor

ben 2 ay önce kola dökmüştüm, devre kartını çıkardım iyice temizlemiştim de arada bende de oluyor tak çıkar yapıyorum birkaç kere düzeliyor.
  14. B

Bilgisayarı açınca site açılması

normalde bilgisayardaki programları ilk açılışta otomatik açtırabiliyorsun, oraya bi göz at orda bununla alakalı bişey yoksa virüstür
  15. B

Max 5000TL M2 SSD Önerisi

Samsung en temizi sorun yaşatmaz kolay kolay, hız düşüşleri olmaz, sağlığı kolay kolay düşmez. ama istersen KC3000 de fena değil
  16. B

Gta 5 Fotoğraftaki konum neresi

car meetin oralar olabilir
  17. B

500GB SATA SSD ÖNERİSİ

bende geçen hafta aldım, şimdilik bi sorun yok. sağlığı hızlı düşüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. 1743114743 hızları da böyle
  18. B

PS5 alcağıma 5-6k ya sistem toplamak mantıklımı

iyi kral madem öyle sana kolay gelsin :D
  19. B

toplasan da etmez :D 1743105927 ps5 performansı istiyorsan en kötü bi 3060 sistem alman gerekiyor diye biliyorum
  20. B

yanlış anlamadıysam 5k ya sistem alacağım diyorsun, 5k lık sistemden hayır gelmez
Geri