Arama sonuçları: *

1. I

Kasanın içinden sürekli beep sesi geliyor

anakartın üzerindeki hoparlörü çıkarabilirsin. ama bip sesinin ne zaman geldiğini dinleyerek neden geldiğini anlamaya çalış.
  2. I

❌İndirim Bitti! Acer Nitro ED320QR S3 oyun monitörü, 31,5 inç 4052tl

31 değil 24 lük cihaz geliyor.
  3. I

Hiç bır şeye tatmin olmuyorum

Maymun iştah deniyor halk arasında. Psikolojik bir olay. Yapay zekaya sor bakalım var mıymış çözümü. Gerçi yapay zekaya ne sorsan kanser diyor.
  4. I

Çözüldü✓ Yurt dışından ekran kartı almak mantıklı mı?

Hangi ülkeyse, web satıcıların fiyatlarına bakıp buradakilerle karşılaştır.
  5. I

Bilgisayarda pixel sorunları

Benim biosa bu kart uyumluluğu açıklamasıyla 2 kere güncelleme geldi. Güncelle biosunu belki geçer.
  6. I

Excel de bunu nasıl yaparım acil yardım gerekiyor

iki kutuyu da seçip sağ tıkla, birleştir ve ortalaya bas. bu tip soruları yapay zekaya da sorabilirsin.
  7. I

RimWorld sinirlenip çıktım

Öfkeyle kalkan, zararla oturur.
  8. I

Yardım Hoparlor birleştirmek

Bu cihazları bilmiyorum ama ben şu anda 2 farklı hoparlörü birleşik olarak kullanıyorum. Soundbar ve 2+1 şeklinde. Birinin aux girişini yeşil girişe taktım. Diğerinin aux kablosunu ise kırmızı mikrofon veya mavi line out kısmına soktum. Realtek control panelden sağ taraftaki renklere sağ...
  9. I

Beyler bana torrent için temiz site var mı

1337x
  10. I

Acaba Bütün Dilleri Biliyor Muyuz

Haberi dikkatli okursan adam yıllarca danimarkada yaşamış. 2 dili de biliyor. Beyninin Türkçe bölümü hasarlanınca Danca konuşabiliyor sadece. Bütün dilleri bilmiyoruz. O sonuca nasıl vardın ki.
  11. I

Ram Hızlarıyla Alakalı Yeniden Başlatma Siyah Ekran Sorunu

expoyu açıp 6000 i bir alt kademeye , mesela 5600 olarak ayarla ve öyle kullan.
  12. I

Ram frekansı biostan arttırınca pc açılmıyor

xmp 1 veya 2 yi seçip manuel olarak frekansı 6000 den bir-iki kademe aşşağı ayarla. yani 5600 e falan. diğer değerlere dokunma.
  13. I

Yardım Anakartın Pump fan girişi 4 pin , pompadan gelen kablo 3 pin ne yapmalıyım ?

Tek bir şekilde sokulabiliyor. çentiği var.
  14. I

Yardım Cs 2 Pazarda 2 Tane Müzik Kiti Var ?

Pazarda dünden beri sorun var. Kategoriler uygun şeyi çıkarmıyor. Arama yerine yazarak çıkıyor ilgili şeyler. Düzelir yakında.
  15. I

Yardım Nemlenmiş M2 Ssd Nasıl Temizlenir ?

Hiçbir şey sürme. Kuru bezle temizle ama çıkmaz. Termal pedler akıyor. Benim vrm lerin pedi aktı. anakarta geldi. Anartın arkasına kadar yağ lekesi yaptı. Bir sorun olmadı çünkü iletken değil. Kısa devre yaptırmıyor.
  16. I

Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Antalyadaki bimden aldım aynısını ama 119 liraya.
  17. I

Çözüldü✓ Windows 11'e geçemiyorum

Rufus programı ile kurulum flaşını yaratırsan, gereksinimleri kaldırabilirsin. Yükseltme değil de temiz kurulum yaptırır rufus.
  18. I

Error:bios legacy boot of only media hatası

Bios ayarından uefiye çevir. Zaten uefi ise csm ye çevir.
Geri