Arama sonuçları: *

1. Creselia

4 Klavye Arasında Kaldım Yardım.

Daha önce herhangi bir çift basma problemi yaşadın mı ?
  2. Creselia

Önerdiğin bir model var mı ? Switch, manyetik vb ayarlamakla uğraşmak istemiyorum +50gr olsa yeterli benim için.
  3. Creselia

Biliyorum parasını hakeden daha iyi yurt dışı ürünleri olduğunu fakat uyum sağlayabileceğimi düşünmediğim için bilindik bir markanın servis desteği alabileceğim ürününü tercih etmek istedim. Çoğu yurt dışı ürünler %75 veya %60 oluyorlar. Benim için ince detay ayarlar çok önemli değil. Daha önce...
  4. Creselia

Arkadaşlar selam, uzun araştırmalarım sonucunda 4 klavye arasında kaldım. 1- HyperX Alloy Rise 2- Asus Rog Strix Scope 2 Nx Snow 3- Glorious GMMK 3 4- Steelseries Apex 5 Fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için değerli, iyi forumlar.
  5. Creselia

0'dan 100'e Çıkmak İçin Yayın Ekibi Kuruyorum

Özelden iletişime geçtim, istersen konuşabiliriz.
  6. Creselia

Mikrofon Seviyesi Otomatik Düşüyor

Kullandığın uygulamaların ses ayarlarından bakabilirsin. Skype örnek:
  7. Creselia

Yardım Ucuz mikrofon öneri?

Hala en iyisi boya m1 sanırsam.
  8. Creselia

Mikrofon Seviyesi Otomatik Düşüyor

Otomatik ses seviyesine ayarlıysa bu durumu yaşayabilirsin. Ses seviyene göre mikrofon hassasiyetin yükselip, alçalıyordur. Bunu bir kontrol etmeni öneririm. Ben aynı problemi Skype üzerinde yaşıyordum ses girişini otomatikten çıkardıktan sonra düzelmişti. Direkt yüksekte de bırakabilirsin bu da...
  9. Creselia

Öneri Tr Layout Linear/Clicky Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Razer Blackwidov V4 kullanıyordum, çift basma sorunundan kaynaklı kronik problem neticesi ile ürünü servise yolladım ve iade yapacaklarını söylediler. Bunun akabinde klavye arayışına başladım, aslında klavyeden çok memnundum fakat bu problem ile kullanmaya devam etmem...
  10. Creselia

Yardım amd ekran kartı uzun kullanimda arıza verirmi

2020'den beri sapphire pulse rx580 kullanmış birisi olarak yadigarın hiçbir sıkıntısı ile karşılaşmadım. En ufacık sorun bile yaratmadı bana. 1 hafta önce kendisine veda ettim o da yeni pc aldığım için hala çalışır durumda eski kasanın içerisinde duruyor.
  11. Creselia

Öneri Sizlerden mikrofon tavsiyesi istiyorum.

Kral düşünme al geç. Yurtdışından bile daha ucuz. https://www.itopya.com/elgato-wave-3-profesyonel-cardioid-masaustu-mikrofon_u10907
  12. Creselia

Yardım Hava Soğutmayı Takabilmiş Miyim ?

Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?
  13. Creselia

Tebilondan RX 7700 XT ryzen 5 7500f li sistem sizce alınır mı güvenilir midir ?

Kral aldım, bugün geldi sağlam. Daha ekran kartını takıp çalıştırmadım fakat dışarıdan bakıldığında hiçbir sorun görmedim. Paketlemesi güzeldi. Cuma akşam sipariş verdim cumartesi pazar çalışmıyorlar salı günü teslimatı geldi.
  14. Creselia

Bu sistemi almayı düşünüyorum herhangi bir öneriniz var mı?

Kral Amd ekran kartı kullanırım diyorsan hala stokları bitmedi. Siparişini verdim, şu an kargoda ben de merakla bekliyorum...
  15. Creselia

Yardım Hazır Sistemde Gelen CL46 Rami Yenilemeli Miyim ?

Herkese selam, Pc Hocasının son çıkarttığı sistemi satın aldım. Eşşek gibi sistemi alırken rami güncellemedim. Sistemde solo XPG Lancer 5600 Mhz 16 GB CL46 değerinde ram var. Farklı CL değerine sahip ikinci ram önermedikleri için dualkit ram almayı düşünüyorum. Pcde bulunan rami satmakla...
  16. Creselia

Yardım Hangi mikrofonu Almalıyım

Havit Gamenote GK61
  17. Creselia

AMD R5 7500F RTX 4060 TI OC 8Gli sistem alınır mı

İstersen bu soğutucuya da bakabilirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.38.5
  18. Creselia

Yardım Rx 7700 Xt 16.200 TL'ye Alınır Mı ?

Kral ryzen 5 5600 x güncellemeyi düşünüyorum fakat 550w psu yetecek mi ona da emin değilim. Bu durumda toplama bilgisayar parasına 2 parça ürün almakta istemiyorum kafam karışık kalıyor.
  19. Creselia

Yardım Rx 7700 Xt 16.200 TL'ye Alınır Mı ?

Selamlar, Hb indirimiyle birlikte 16.200 TL düşen GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC 12GB DDR6 alınır mı ? O fiyata daha f/p bir ekran kartı var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-ddr6-192-bit-rgb-led-amd-radeon-ekran-karti-pm-HBC000058NX7T
  20. Creselia

Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Kulaklıklar var aslında ama çok kararsız kaldım ve hepsinin eleştrisi çok fazla, mesela hp omen dyad , sennheiser cx80s , jbl quantum 50 ya da sony sony mdr ex110ap. Çok kafam karışık ne alacağımı bilmiyorum. Rampage kulakiçi kulaklıkları var fakat pek güven vermiyor görünüş olarak.
Geri