Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Ford Focus'un hangi paketi alınabilir?

Herkese merhabalar Ford focus almayı düşünüyoruz fakat bütçemize göre hangi paketi ve modeli daha iyi olur uygun 600-700k bütçemiz var yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. emirhan1234

200-250k arası ikinci el araba önerisi

tavsiye ediyorlarda sıkıntı yok sahibinden baya karışık olduğu için ve arabalardan pek fazla anlamıyorum mekanik dışında
  3. emirhan1234

araba kategorisi olduğu için olabilir mi 1724484390 symbol olabilir mi
  4. emirhan1234

sahibinden den bakıyorum zaten ama hangisi iyi olur bilemediğim için konu açtım.
  5. emirhan1234

Herkese merhabalar 200 250k bütçemiz var. ağır hasar ya da pert kayıtsız boya olması çok sıkıntı değil trameri çok fazla olmasın yeter yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  6. emirhan1234

Ehliyet Sınavı Geçiş Var Mı ?

Ayağını devriyajdan yavaş bir şekilde kaldırmadığın için stop ediyor muhtemelen sürdükten sonra keyifli gelir 3. de kalırsan en baştan başlaman gerekiyor motor ilk yardım trafik sınavlarına tekrardan giriyorsun.
  7. emirhan1234

Geometri için Youtube hoca önerisi?

Herkese merhabalar tüm derslerden youtube için video ders kitaplarını topladım bir geometri kaldı amacım özel ders almak yerine youtubeden çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmak sizce hangi hocayı izlesem daha iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  8. emirhan1234

300tl ye webcam önerisi?

Herkese merhabalar aklımda bir proje var F/P olacak şekilde güzel full HD 2. El de olur webcam önerebilirseniz sevinirim
  9. emirhan1234

kendi ramim ile hepsiburada'daki ram aynı mı?

Götürdüm o da çözemedi anakartında problem vardır vb. Dedi 500tl istedi burada kalsın dedi bende yok dedim aldım eve getirdim başka bilgisayarcıya gittim sıfır klavye tak düzelir dedi zaten 2 tane başka klavye denedim olmadı bilmiyorum ne yapacağım
  10. emirhan1234

Havacılık yönetimi nasıldır?

geçebilmiş miydin mesela bilemediğimiz zaman sıkıntı olur mu bilmediğimiz yerden soru gelirse
  11. emirhan1234

ben direkt bilgisayarcıya götüreceğim bakalım zaten klavye soketinde de problem var sanırım dolap tan klavye aldım çalışmadı eskisini takıyorum çalışmıyor hiçbir türlü çalıştıramadım klavyesini
  12. emirhan1234

Anladım dış kaynak hangi bölümlerden alım yaptığını nerden bulabilirim baya araştırdım bulamadım, ve MSÜ sözlü mülakattan biraz endişem var ve sağlıktan ne yapabilirim önerin var mı? ve 1 sene daha mezuna kalmak mı yoksa Iğdırda Havacılık yönetimi yazmak mı sadece benim Iğdır tutuyor.
  13. emirhan1234

dış kaynaktan hangi bölüm daha iyi olur Hvkk için seneye hazırlanacağım büyük ihtimalle Harp okulu için
  14. emirhan1234

Asteğmen ya da Dış kaynak alımlarından asker olmak istiyorum da hangi bölüme verirler?
  15. emirhan1234

Herkese merhabalar Havacılık yönetimine sıralamam tutuyor sizce nasıl bir bölümdür Asker olmak istiyordum fakat msü puanım kötü gelmişti havacılık yönetimini bitirdikten sonra nerede çalışabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  16. emirhan1234

daha almadım attığım crucial cl11 değil mi 12800s diye geçiyor zaten herhalde anakart düşürüyor bunu cl 9 a olabilir mi al dersen alacağım baya uygun çünkü
  17. emirhan1234

bu crucialı alıyorum o zaman
  18. emirhan1234

1600mhz ama 667mhz olarak kullanıyor bi de değil mi?
  19. emirhan1234

Alayım mı yani uyumlu olur mu sence almayı düşünüyorum da uygun geldi ve uyumlu olur mu sence başlıkta attığım ram benim ram
  20. emirhan1234

anlamadım ama benim çektiğim fotoğraflarda 1 tane ram var arkalı önlü çektim ben :) 1721500046 cl 9 yazıyor speecy de ve cpuz de ne yapabilirim bilemedim hangisini alabilirim bir önerin var mı başka bir türlü önerin olur belki diye sorayım dedim 1721500781 bu nasıl olur...
Top Bottom