Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Paliocular yardım etsin

Motor suyu kısmına bağlanan hortumu söktüm boşa çıkardım. Pis suyu akıtıp yerine musluk suyu koydum. Motor 1 yıl önce söküldü, taşlandı, tüm contaları değiştirildi. Termostat bozulmuş olabilir. Benim asıl sorum şu, bu her palio da oluyor mu?
  2. T

Yardım Paliocular yardım etsin

Dostlar bende 1999 model fiat palio 1.4 el var. 5-10 dakikalık sürüş sonrası bile motor ve motor suyu çok sıcak oluyor. Motor suyu çaydanlık gibi fokurduyor. Motor suyu yeterli seviyede, fan çalışıyor. Görünürde her şey tamam. Acaba bu normal bir durum mu? Her palioda mı böyle? Gereksiz mi...
  3. T

40-50k bandinda ipad oneri

peşin fiyatına 6 taksit ile şunu alsın https://app.hb.biz/ZOvNlvY0UfgZ
  4. T

S24FE YAPAY ZEKA CALISMIYOR

one ui 7, andriod 15 güncellemesini yaptın mı?
  5. T

20 k bandında telefon önerisi

s24 fe o bütçede şu anda en mantıklı telefon. Sık sık indirime giriyor, indirimde yakalayıp alabilirsiniz.
  6. T

10k-15k arası telefon önerisi

galaxy a36
  7. T

Bu akşam hangi filmi izleyeyim?

Hepsini izledim. Klasiklerden ziyade pek bilinmeyen iyi filmlere ihtiyacım var. V for vendetta konusu itibariyle benim için bir başyapıttır mesela. İzlemeyenlere tavsiyemiz olsun.
  8. T

Lenovo R-24e alınır mı?

R24E 3.500 e bedava. Direkt al geç, elindekinden çok daha iyi.
  9. T

Bu akşam hangi filmi izleyeyim?

Bu akşam şöyle iyisinden bir film izlemek istiyorum. Yerli sevmem. Yabancı her zaman tercihimdir. Aksiyon filmleri, vurdulu kırdılı filmler benlik değil. Danimarka, Norveç, İsveç, İrlanda yörelerine ait sıradışı-psikolojik filmleri çok severim. Oranın doğası, insanları bana yakın geliyor...
  10. T

Öneri İşlemci mi değiştirmeliyim ekran kartı mı ?

İşlemcin zaten iyi, ekran kartını yükselt
  11. T

Airfryer aldım iyi kötü tavsiyeler

Şunu alsan daha iyiydi https://www.akakce.com/fritoz/en-ucuz-philips-airfryer-l-hd9243-90-3000-serisi-4-1-lt-yagsiz-fiyati,248390291.html
  12. T

🔥İndirim CHEST Hazır Sistem -> RTX 4060 - Ryzen 5 7500F -> 24999TL

Koca sistemi 46 kuruşa topluyolar allah razı olsun.
  13. T

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye sistem tavsiyesi

Her duyduğuna inanıyo musun sen. Ben de sana bir bilgi vereyim o zaman. Oksijen insanlar için çok zararlı. Nefes alma.
  14. T

FİYAT PERFORMANS İNTERNET ÖNERİSİ.

Turk telekom 200 mbps al geç. Saçma ***** markalardan alıp sonra başın ağrımasın.
  15. T

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye sistem tavsiyesi

4060 ekran kartına sorunlu mu diyolar 😄
  16. T

Cashback i hangi parçada kullanmalıyım?

Sistemin toplam bütçesi ne
  17. T

Çözüldü✓ RTX 4060 ekran kartı, Intel Arc B580 ile takas edilir mi?

Nvidia varken gidip niye İntel ekran kartı alasın? Git 4070 ti al, 5060 ti al. Neden ekran kartı yapamayan, bu konuda kendini henüz kanıtlayamayan bir markayı tercih edesin?
  18. T

Çözüldü✓ RTX 4060 ekran kartı, Intel Arc B580 ile takas edilir mi?

Dünyanın en gereksiz upgradei. Rtx 4060 1080p de neyine yetmiyor. Ben olsam 4060ı tercih ederdim.
Geri