Arama sonuçları: *

1. C

Saat orijinalliği güvenilir mi

beyler saat alacağım tissot un gentleman otomatik modelini. fakat resmi sitesinde 44k yazılmıs fiyatına. hepsiburadada bir satıcı 15k civarına satıyor bu düşük fiyatlı olanda tissotun resmi garantisi olmadığının farkındayım. kendiler ithalatçı garantisi veriyor. fakat bu saat orijinal midir...
  2. C

Ankara dershane onerisi (kendi gittigim)

arkadaslar selam bugun dershane onerisi için konu açtim bugun ankara kızılayda bulunan optimum basarı dershanesinin öğretmen kadrosuyla olsun tecrubeleriyle olsun son derece kaliteli bir kurum ve butik bir yer olmasına ragmen iyi islere imza attılar merkezi olmasıda bir artı tabii ki ankarada...
  3. C

Sistemimin ederi ne kadardır?

hocam 16 yazdım ciddi alıcılarda pazarlık yapılır dedim
  4. C

14.500 yazayim o zaman ne dersiniz
  5. C

hocam 16 ya koyacam m.2 ve hdd sokecem o zaman zaten m.2 ve hdd sıfır aldım gecen ay 4k tuttu :D 1754241343 12.5-14 e satsam iyidir
  6. C

selam arkadaslar yks ye hazırlanacagim için elimdeki pc yi satmayı düsünüyorum yaklasık 3 senedir aralıklı kullandım temiz özelliklerini yazıyorum sizce ne kadar eder sahibinden veya letgo üzerinden satmayı dusunuyorum ölücü olmayalim :) Sistem Özellikleri: • İşlemci: AMD Ryzen 5 5500...
Geri