Arama sonuçları: *

1. L

Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Fps oyuncusu isen ve ses kasacaksan kablosuz önermem. Ona dikkat et. Ben barracuda x aldım dahili ses kartı yok. Düşman arkandan yanaşıp ensene şaplak atar bak
  2. L

Torima TK-06 Mekanik Rgb Işıklı Kablolu Q Klavye Siyah 283 tl

Al satçılar kendini güzel ifşalamış.
  3. L

AULA F75 MEKANİK KLAVYE hangi switch

Ya ben siyah olanından sipariş verdim ama klavye sesinin fazla çıkmasını sevmeyen normalde membran kullanan biriyim. Umarım üzmez
  4. L

FPS oyuncuları için ayak seslerini temiz verebilen max 3000 tl kulaklık önerisi

Fps (Cs - Valo - PUBG) gibi oyunlar için rakibi hızlı algılamaya katkısı olabilecek, ayak seslerinin temiz ve net olarak hangi yönden geldiğini anlayabileceğim 3000 tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık arıyorum. Giriş seviyesi bir anakart kullandığım için kulaklığın dahili ses kartlı olması...
  5. L

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

241217561 Var mı davet gönderebilecek biri :))
  6. L

🔥İndirim Defacto 400TL İndirim Kodu

Bitmiş. Sepete indirimi uyguladim ama alirken kupon bitti diyor
  7. L

❌İndirim Bitti! 🔥 Bedava McDonald's Hamburger 🔥

Valla arkadaşın fantezisi öyleymiş. Git abini falan da çagır dedim. Kendini savunamiyor sanirim şikayet edecem de edecem yazip duruyor. E git et o zmn dedim hala edecem edecem Kime ait oldugu önemli degil. Alışveriş yapilmassa kapanır. İsim hakkı bedava degil her ay ordan merkeze para akıyor
  8. L

Valla arkadaşın fantezisi öyleymiş. Git abini falan da çagır dedim. Kendini savunamiyor sanirim şikayet edecem de edecem yazip duruyor. E git et o zmn dedim hala edecem edecem :)
  9. L

Tamam sadece bekliyorum. Davanı aç ismin cismin mekanın belli olsun kim kimi eziyor kudurtuyor göreceğiz. Senin gibi islam düşmanı zalim aşıkları her için her türlü masrafı yapacam ben
  10. L

2 tanesini ayıkladım yargı kiminle bağlantisi oldugunu çözecek mi? Suç örgütüyüz yani biz öyle mi? Sen kafayı yakmışsın gardaş. Allah başka dert vermesin. Dava açmanı bekliyorum açmassan adam deilsin
  11. L

Ya bırak senin benim dememle olmuyor o işler adamlar savunucu kavgasini bile ediyorlar. Sabah akşam katil reklamcılığı yapiyorlar vazife edinmişler kendilerine onlar. Elin avrupalisi bile boykota başlamış bunlar da savunuculuk yapiyor
  12. L

🔥İndirim Unilever 300 TL'ye 100 TL Sepette İndirim

Tatlım mı? Sonra da godoş dedin diyosun :D olm çocuk çocuk hareketler şikayet edecem seni bilmem ne. Git abine de şikayet et tam olsun kalıbının adamı seni. Senin gibi tartışıp tartışıp en son şikayet edecem diyen tipler favorim. Kendini savunamiyon galiba sen. Git şikayetini et yardimci...
  13. L

Tabii ki bana yazdın. Ona kardeşim diyen benim. Gayet açık net. Önce hakaret edip sonra aglamaya gerek yok
  14. L

Biri varini yogunu ortaya koyup benimle ugraşıp beni hayatın gerçekleriyle yüzleştircekmiş bende ne yaptim ben ah diycekmişim ya hani bu tehdit degil yani. Bana günümü gösterceksin ama tehditsiz? Güzelmiş. Sen çok efendiydin de ben sana hakaret ettim he. O zaman git uğraş hadi biraz benle...
  15. L

Hiçbi tehdit tenime rüzgar kadar zarar veremedi demiş şair. Yaptiğim iş dolayisiyla çok tehdit aliyorum yüzyüze. Devletin silahlı güvenlik personeliyim. Çoluk çocuk sahibi adamım. Senin klavyeden tehdidinden çekindim ama şimdi bi ürperti geldi bana :)
  16. L

Ya boş yapma veled uza
  17. L

Korkuyom yapma 1699648197 Yerli malı al demedim ki. Şu süreçte israile twpki koyalim diyen insanlara bu marka israil malı dedim. Muadil ürün alabilir illa türk ürünü olmasi gerekmiyor. Sisin için de demedim ztn ne alirsaniz alin
  18. L

Tamam senin mantigina göre arz talep dengesini de eklersek biz zaten size calisiyoruz. Bizim boykotladigmiz ürünlere talep azaldikca fiyati dusuyor. Bu durumda benim yaptigim senin zaten isine gelmesi laizm. Pahalı olani ben seve seve tercih ederim. Ben almiycam fiyat duscek sen al işte. Bak...
  19. L

Ya kardeş ekmek degil su degil bu almasan ölesin. Muadili olan ürün bunlar bu kadar zor mu zulme karşı tepki koyabilmek. Neyse ya herkes bildigi yoldan gitsin. Neyse ki ölüm var cennet var cehennem var. İnanir misin bilmem ama. Zerre hayrın ve şerrin karşılığı herkese verilecek benim içimi...
  20. L

Bulunurum kardeşim. Senin şahsina bulunmuyorum ben insanlara hatirlatiyorum sen ztn aliyorsun git al. Forum senin tekelinde degil istedigimi yazarim yanlış bişey yaziyorsam git yoruma rapor at 1699646370 Bak bakim benim foruma üye olma tarihime geçen sene niye goremedin anlarsin
Top Bottom