Arama sonuçları: *

1. FUZULİ8990

Yardım Sizce Hangi Monitörü almalıyım

Herkese Merhabalar uzun zamandır Monitör arayışındayım. Bu iki monitörde zaten başlı başına bir fiyat farkı mevcut ancak 4200 olan modelle aralarında gerçekten çokmu fark var bilemedim. Eskisi gibi çok bilgisayar ile haşır neşir olmayacağım. Günde 2- 3 saati geçmez. Siz benim yerimde olsanız ne...
  2. FUZULİ8990

🔥İndirim Gratis 250TL ve Üzeri %75 İndirim 9 Mayıs

Beyler Anneler gününe ne alınır sizce parfüm VS önerisi olan varmı
  3. FUZULİ8990

🔥İndirim Samsung QHD 24" monitör

100 hz yavaş gelirmi acaba
  4. FUZULİ8990

Mediamarkt Trendyol İndirimler (Bir çok ürün)

https://ty.gl/mo5dh4j3ppj20 Bu klavye alınır mı kablosuz olmasını istiyorum ancak bu fiyat bandında başka alternatif varımdır.
  5. FUZULİ8990

🔥İndirim Samsung 32" Smart Monitör 🔥5.999 TL

Beyler yakın mesafeden oyun oynarken kaliteli bir görüntü elde edermiyim yoksa televizyon niyetine mi kullanmak gerek. Bu fiyata insan biraz akıcı ve net bir görüntü istiyor ama
  6. FUZULİ8990

🔥İndirim Lenovo R24E 180hz 0.5ms 23.8" Gaming Monitör 4.499 TL

1000 ya da 2000 tl daha koyularak daha iyi bir Monitör alınabilir mi yoksa fp olarak iş görecek bir monitörmü
  7. FUZULİ8990

Lenovo Legion R24e 4.499 TL

1000 ya da 2000 tl daha koyularak daha iyi bir Monitör alınabilir mi yoksa fp olarak iş görecek bir monitörmü
  8. FUZULİ8990

🔥İndirim HyperX Pudding TR Tuş Takımı Pembe 399 TL

Bu sadece klavye tuşları değilmi (klavye değil)
  9. FUZULİ8990

❌İndirim Bitti! Erkek Parfüm 50ml 49 TL

Hocam mesela bargello yu neden önermiyorsunuz. Baya kullanan var da sağlıklı olmadığından dolayı mı
  10. FUZULİ8990

❌İndirim Bitti! Erkek Parfüm 50ml 49 TL

Hocam ne önerirsiniz benim için önemli olan kalıcı olması ( Bulunduğum şehir biraz rüzgarlı olduğundan dolayı).
  11. FUZULİ8990

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Hocam mevcut müşteri demişsiniz ama Ben üyeliğimi 2 ay önce iptal ettirdim ve şu anda da kullanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp şansımı denesem olurmu?
  12. FUZULİ8990

ETS 2 de klavye / fare+Arduino nasıl kullanılır?

Nasıl halletiniz bilgi verebilir misiniz
  13. FUZULİ8990

Kizlarla tanisma/cikma teklifi etme rehberi (Denendi onaylandi %100 garantili)

Hocam sizce nelere dikkat edilmeli
  14. FUZULİ8990

ETS 2 de klavye / fare+Arduino nasıl kullanılır?

Hocam bulabildinizmi
  15. FUZULİ8990

0 Faizli Kredi Başvurusu Hakkında Bilgi

Hocam kullanabildinizmi
  16. FUZULİ8990

ETS 2 PROMODS GÖZÜKMÜYOR

Truckersmp 1.54 yeni sürüme guncellendiyse eğer ProMods sonradan güncelleniyor.
  17. FUZULİ8990

Euro Truck Simulator 2 ProMods hangi DLC'ler gerekiyor?

Hangisini alırsanız alın 1 tane bile eksik olsa ProMods oynayamazsınız. Parça parça alacaksanız fark etmez istediğiniz paketi alın
  18. FUZULİ8990

Eskiden 5 tane harita Dlc sini tek pakette toplamişlardı şu an bende bulamadım. Harita sayısı arttığı için muhtemelen 3 er şekilde yine paketler halinde satılıyor O şekilde alabilirsin.
  19. FUZULİ8990

Map Booster paket şeklinde satılıyor o şekilde daha ucuza gelir ( Yunanistan yeni çıktığı için zorunlu değil)
  20. FUZULİ8990

%0 Faizli Kredi ile Kredi Çekebilirmiyim

İlk müşterilere özel %0 Faizli Kredi çekmek istiyorum ancak bunu kaç aya bölüyor. Kayıt olurken vs. Dikkat etmem gereken şeyler varmı daha önce kullanan arkadaşlar bilgi verebilirseniz sevinirim.
Geri