Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

Türk Telekom Her Gün İnternet Gidiyor

bende aynı durumu yaşıyorum galiba modemde sıkıntı var çünkü internet var gösterirken bile internet olmuyor veya ethernette int oluyor wireless da olmuyor
  2. I'm GANDALF

🔥İndirim Honor Magic 7 Pro 53.549 TL

günlük kullanım için alınır mı yoksa S24U filan bakmak daha mı iyi olur
  3. I'm GANDALF

Steam ailemize birini arıyoruz

oyun sayısını 999 dan sonra gösteriyor mu?
  4. I'm GANDALF

Cs2 de hile açan steam hesabı raporlarsanız çok sevinirim

linke tıklamadın galiba?
  5. I'm GANDALF

sadece hilecilere işe yarıyor ya da eskiden yarıyordu çünkü geçen sene bu site ile rapor ettiğim herkes 1-2 haftada ban yedi
  6. I'm GANDALF

https://extremereportbot.com/cs_2/
  7. I'm GANDALF

Türk Telekom Kutu Yerleştirdi Kaç Mbps Hız Alabilirim ?

Bende kafamı doğalgaz borularına vurarak Mors alfabesinde "Fiber istiyorum" diyorum ama hala şifreli mesajın nereden geldiğini çözemediler herhalde. Umarım bir an önce çözerler de benim binama da fiber gelir. 🤲 (her beğenide fiber gelmesi için dua ediyorum, beğenilerinizi esirgemeyin arkadaşlar😍)
  8. I'm GANDALF

Polislikte Dikiş sorun olurmu

9. I'm GANDALF

YouTube erişim mi kısıtlandı

Bu mesaj 1000 yıllık devlet aklına aykırı olduğu için kaldırılmıştır.
  10. I'm GANDALF

YouTube erişim mi kısıtlandı

rage bait?
  11. I'm GANDALF

ESKİDEN OYNADIĞIM WEB TABANLI OYUN

daha geçen oynadım hala çok zevkli :D, yardımcı olabildiğim için mutlu oldum. İyi forumlar
  12. I'm GANDALF

ESKİDEN OYNADIĞIM WEB TABANLI OYUN

uzak diyar destanları?
  13. I'm GANDALF

3 ayda yks kazanabilir miyim?

Hocam ben birine "geç kalmışsın" demeyi doğru bulmuyorum(1-1.5 ay gibi komik bir süre kalmadığı sürece tabii). Çünkü gerçekten çabalayan biri, doğru bir planla yetiştirebilir. Önemli olan umudu kırmamak. Ayrıca, Özcan Hoca sayesinde AYT fiziği fullemiştim, gerçekten aşırı iyi bir hoca. Tabii...
  14. I'm GANDALF

Fizik ve kimya için ne tür bir öneri verebileceğimi bilmiyorum. Ancak, yetiştirememe korkusunu bir kenara bırakmalısın çünkü seni asıl geri düşüren şey bu korkunun kendisi. Öncelikli hedefin konuları bitirmek olmalı,(;?) emin ol, bunu başardığında rahatlayacaksın. Ama asıl süreç o noktada...
  15. I'm GANDALF

Bence, ortalaman uygunsa ve gerçekten günde 10-12 saat verimli çalışabiliyorsan, 20-25K civarında bir sıralama yapabilirsin. Yakın çevremde bunun örneklerini gördüm, bu yüzden insanların "yapamazsın" demesine takılma ve şimdiden yoğun olarak çalışmaya başla. Umarım istediğin bölümü kazanırsın.
  16. I'm GANDALF

2000-3000TL modem önerisi

TürkTelekomun ZYXEL DX3300-T1 AX1800 modemini kullanıyorum ama şu 3 günde sayısız kez internetim gidip geldi ve aldığım VDSL internet paketini tam hızda alamıyorum(50 mbps paket), sizden ricam çok fazla aile üyem interneti aynı anda kullandığı için özellikle bufferbloat sorunu yaşamayacağım bir...
  17. I'm GANDALF

Şuanda stoklardaki en ucuz RTX 5090’lar

bi 130 a filan düşse de beklemeden alsam aw
  18. I'm GANDALF

🔥İndirim Philips 1000 Serisi Elektrikli Traş Makinesi 849TL

3000x ve 3000 modeli arasında ne fark var?
  19. I'm GANDALF

Oyun Projem - Depth of Space

mobil için mi?
Geri