Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Hocam yorum olarak tam üstünüzde kuduran bir arkadaş var aslında 1765650150
  2. I'm GANDALF

Ben zaten şu anda da ağacımla konuşuyorum. Sadece dinliyor ve cevap verme yetisi olduğunu zannederek kelimeleri sarf ediyor; ama bilmiyor ki tek yapabildiği şey, mantıksız şeyleri mantıklı olduğunu düşünerek söylemek… Ne kadar üzücüdür ki, olduğunu düşünmek olması için yetmiyor.
  3. I'm GANDALF

Doğru dediniz hocam, sizin Türkçeyi katletmenize kim baksa bağıra bağıra güler.
  4. I'm GANDALF

Mousepad önerisi lazım

cs2/valorant için öneririm ama xsoft versiyonu ocakda gelecek https://meyergaming.com/artisan-fx-zero-poron-mousepad
  5. I'm GANDALF

Yardım Cs2 arkadaşlarla beraber dm nası atıcaz kimse olmadan

hangi mapte oynayacaksanız aç sonra friendly fire aç ama respawn işi nasıl olur bilmiyorum
  6. I'm GANDALF

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

8k dongle yanında geliyor mu
  7. I'm GANDALF

Scyrox v8 8k alınır mı?

aralarında ki tek fark şekil dimi?
  8. I'm GANDALF

Scyrox v8 8k alınır mı?

4000 tl ye kadar bütçem var çoğunlukla fps türü cs2 gibi oyunlar oynuyorum, aklımda scyrox v8 vardı ve deathadder v2 kullanıyordum şu ana kadar ayrıca tutuş şeklim palm ve fingertip arası değişiyor sizce ne almalıyım?
  9. I'm GANDALF

Allah insanları niye yarattı ??

seni cehheneme ya da cennete koyduğu zaman sadece onun bildiği bir gelecek olmaktan çıkıp yaşanmış bir gelecek olacak yani cezan ya da ödülün hakkında daha fazla söz sahibi olamayacaksın tabii ki bunlar "özgür irade" gerçekse mantıklı kalıyor 1762892942 bu bir çocuğun sınav kağıdını...
  10. I'm GANDALF

Pasta yiyip bıçağa oturmak mı bıçak yiyip pastaya oturmak mı?

bıçağı yan koy üzerine otur? sonra pastayı ye şaka şaka bıçağı pastanın içine dik bir şekilde koyup oturmak tabii ki
  11. I'm GANDALF

CS2 30 bin dolar kaybettim

500 dolardan nereyeee :/
  12. I'm GANDALF

Odamda arapça bir kağıt buldum arapça bilen var mı?

Muskaya benziyor
  13. I'm GANDALF

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

hocam bence bu tip insanlara cevap vererek zamanınızı harcamayın dünde bu arkadaşın başka bir konusuna musallat olmuşlardı sadece mantıksız argümanları ile zamanınızı çalacaklardır her zaman yapmaya çalıştıkları gibi
  14. I'm GANDALF

bıçak piyasası patladı çünkü kırmızı itemler ile artık trade up yapılabiliyor :/ 1761256716 stabilliğe ulaşsa bile en az yüzde 30 bıçak fiyatları düşer ama tabii özel patternler pek etkilenmez
  15. I'm GANDALF

hocam valve özel bir şirket yani ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek adamlar ne isterse yaparlar...
  16. I'm GANDALF

bende 12k civarı kaybettim harbi bu valve eski oyuncuları öldürüp yeni kesime oynuyor sırf bıçak almak kolaylaşsın/piyasası canlansın diye
  17. I'm GANDALF

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Sen arapça bilmiyor muydun neden başkalarının yorumlarına kafayı taktın? yorumunu okuduğun kişinin yorumlaması mı yanlış yoksa direkt kitapta bir yanlış mı var anlamadım?
  18. I'm GANDALF

23 Ekim CS2 Market Darbesi

ben satın almak için demiştim xd bu arada kaynak var mı ya 7 gün trade ban ile ilgili?
  19. I'm GANDALF

23 Ekim CS2 Market Darbesi

şimdi bu bıçaklar satılabiliyor mu?
  20. I'm GANDALF

Masum çocuğu öldüren peygamber ?

sadece bir konuda cevap isteyen adama cevap hariç her şeyi demişler birde acayip saçmalamışlar haha
Geri