23 kullanıyorum aynı senin gibi çok büyük telefon istemediğim için bunu tercih etmiştim s24 olarak ekstra bir farkı var mı bilmiyorum ama s23'ten oldukça memnunum
selam dostlarım değer verdiğim bir arkadaşımın yakın zamanda doğum günü var ve maddi hediyeleri asla sevmiyor çiçek veya benzeri hediyeler hayvanlara yardım için bağış ve buna benzer hediyeleri aşırı beğeniyor bana biraz öneri yapabilir misiniz benzer neler yapabilirim sıkıştım kaldım
Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut 3060 ti ekran kartı almayı düşünüyorum veya 4060ti de olabilir sistemimle darboğaz veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım birde öneri olarak hangi ekran kartını almalıyım marka olarak kasam thermaltake v200
Arkadaşlar bütçem 50-60 çok az daha çıkarım kafama göre bir sistem bulamadım 2k oynarken + yayın açarken sıkıntısız fps sorunu yaşatmayan bir sistem önerir misiniz işlemci öncelikli
https://sahibinden.online-secure-alim.com.tr/get41/chester-koltuk-takimi-masa-sandalye-takimi&02022024123031-5519 link güvenilir mi bu tarz linklerde bazen oynamaya yapıyorlar güvenemiyorum bakar mısınız ?
bütçe 45-55 arası çok az daha çıkabilirim yayın ve oyun oynarken 2k da fps sıkıntısı çekmek istemiyorum işlemcinin iyi olması tercihimdir öneri yapabilirmisiniz bütçeyi gerekirse artırabilirim