Arama sonuçları: *

• Users: Mhmd.
  • Order by date
  1. M

Kasayi tv ye nasil baglarim

Hocam monitörde oluyordu ama yinede akşam denerim inşallah olur monitörde kırılmisken yv den oynariz
  2. M

Kral hdmi1 hdmi2 bide pc var 3 nude denedim olmadi
  3. M

Evet
  4. M

Hepsini denedimde pc yi sifirladikdan sonra ekran ksrinin drivirlerini yuklememistim ondan olmuştur büyük ihtimal
  5. M

Arkadaşlar kasayi tv ye nasıl bağlarım hdmi kablosunu taktim tv den hdmi yi sectim ama simsiyah ekranda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. M

Netspeed vdsl nasıldır sizce

Klasik işte napcan tonlarca para ver sonuç bu
  7. M

Telefona kabloyla baglanmami filan bekliorlar herhalde
  8. M

Ya valla turktelekom artik 2-3 kişi bağlanınca çöküyor googla bile girmiyor müşteri hizmetleri bildiğin dalga geçiyor modem kapali kutuda durmamasi lazim diyor sanki sandikda sakliyoz
  9. M

İlk 3 320 son 3 420 dediler
  10. M

Hocam ama oyunlarda 2-3 kişi baglaninca 1k pingten aşağı düşmüyor netspeede gecince modem degistirecem belki değişir ayni olsa bile daha uygun fiyat
  11. M

Valla hiç düşünmeden gececem herhalde inşallah ping vermez
  12. M

Arkadaşlar merhabalar turk Telekom vdsl kullaniyorum neredeyse tüm intarnet sağlayıcılarini aradım hiçbirinde altyapı yok dedi (lanetlenmis bina herhalde) bende netspeed buldum yine turk Telekom altyapısıni kullaniyorlarmis turk telekomda aşırı ping var googla bile girmiyor nerdeyse eğer ona...
  13. M

Turkcell vdsl turk telekom vdslden iyi midir? sizce?

Kaçak derken nasil yani bunu nasıl düzelttirebilirim şikayet etmem gerekirmi 1745767638 Bunu bağlamaya gelen yetkililermi yapmıştir böyle bişi varsa mahkemeye bile veririm öyle şeymi olur
  14. M

Yav 3lu prizin altından gri ipince bir kablo cikiyo 1745766316 1745766350 1745766437 @OverallTaken
  15. M

Hata veriyor site hat böyle şansın
  16. M

Jsisbsksbdkjsjs dur atim modemin arkasindaki demi
  17. M

Ya bana ping vermesin bide normal hız versin yeter simdi turknet müşteri hizmetlerini aradim vdsl varmi gecebilirmiyim dedim turk telekom portu kapatmis hizmet numarasi istedi ama bundan önce 2-3 tane daha intarnet sağlayıcısıni aradım hiçbiri böyle bir şey istemedi intarnette babamın üzerine...
  18. M

Hocam turknet iyi diyosaniz onada geçerim sıkıntı yok altyapıyı da müşteri hizmetleri en fazla 35 dedi 24 kullaniyorduk 350 ödüyorduk 20 tl farkla 35 yapalim dediler 450 e çıkmış tlf ile modemi yanyana tutup hız testi yapiyorum 5-7 arası bu aksamda tuketici hakem heyetine sikayet edecegim
  19. M

Arkadaşlar merhaba 3 yıldır Türk telekom kullaniyorum artik bıktım verdiğim paralarda haram olsun intarnete 2 kişi bağlanınca çöküyor evde tekken bile google zar zor giriyor son 6 aydır hep böyle pingi hiç demicem csde 1000 den aşağı düşmüyor 50 kere müşteri hizmetlerini aradım dedikleri şey su...
Geri