Arama sonuçları: *

1. G

Corsair MP600 pro nh 1tb ssd

https://www.hepsiburada.com/corsair-mp600-pro-nh-1tb-7000mb-5700mb-gen4-m-2-2280-nvme-ssd-p-HBCV00003TAOTN?magaza=OVERCLOCKERS bu ssdyi laptopumda kullanmak istiyorum daha uygun veya aynı fiyat bandında daha iyi bir ssd kullanabilir miyim, önerileriniz nelerdir?
  2. G

2k monitor onerisi yapabilir misiniz

https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g244pf-e2-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG?magaza=Hepsiburada...
  3. G

2k monitor onerisi yapabilir misiniz

Kanka bölüyorum kusura bakma benim de monitörlerle ilgili sorum var da konu açıyorum yazan yok buradan sorsam olur mu
  4. G

MSI G244PF E2 vs LG Ultragear 24GS65F-B ?

5.5k lg olan 4.5 da msi fiyat farkının sebebini merak ettiğim için sordum. Şimdi bir taraftan baktığımda lg yıllardır televizyon falan üretiyor hani acaba panel olarak, renk canlılığı olarak daha mı üstündür onu merak ediyorum. 1729417193 Sağol, lgyi kullanmış birisi de yanıt verirse bu 1klık...
  5. G

MSI G244PF E2 vs LG Ultragear 24GS65F-B ?

Pivot özellik benim için önemli, hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum,film dizi izliyorum. İki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım.
  6. G

Çözüldü✓ Dell G15 5515 ile Dell G15 5530 takası?

Ramin modeli gözükmüyor sanırsam. Bilgisayarın içini açmadan modelini öğrenip aynısından bir tane daha alıp taktırmaktan bahsediyordum aslında.
  7. G

Ben bu bilgisayarın ram modelini nasıl öğrenirim peki. Rami tek slot 16 takılı bi 16 daha koyup bi de ssd koyup kullanayım o zaman. Satıp yeni bir şey alana kadar öyle kullanırım bir kaç yıl daha. @dreamuiz 1728821641 Konuyu gören bilgisi olan arkadaşlar da yardım ederse sevinirim.
  8. G

Teşekkür ederim. Bu modeli aldığım takdirde kutusunu açmadan satışa koysam tahmini ne kadardan satabilirim. Belki daha üst seviye bir cihaza geçerim üzerine biraz para ekleyip.
  9. G

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. İlk paylaştığım linkteki model olan laptopum sorun çıkardığı için hakem heyetine gittim ve değişim için resmini eklediğim modeli teklif ettiler. Kabul edip kullansam gelen model beni ne kadar götürür, işlemcisi ve ekran kartı (benimki 4 GB teklif...
  10. G

odamda internet çekmiyor ne almalıyım

https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-ac1200-867mbps-wifi-sinyal-genisletici-guclendirici-xiaomi-turkiye-garantili-p-136916071?boutiqueId=61&merchantId=106931&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_...
  11. G

500 600 belki biraz üstünü de zorlarım ama zorlamamak tercihim
  12. G

gösterdiğin access point eski sanırım bir problem olur mu bu anlamda. Biraz baktım 5ghz desteklemiyormuş. Destekleyen bir şey lazım bana.
  13. G

Merhaba arkadaşlar dubleks evdeyim wifi alt katta benim odam üstte odamda internet hiç gözükmüyor bile bu sorunu ne ile çözebilirim. Fp olarak ne alsam sorunum çözülebilir. Marka model olarak öneri yapabilirsiniz. Xiaomi mi wifi pro var fakat 5ghzlik interneti algılamıyor 2.4 olanını algılıyor...
  14. G

Dell G15 5515 1 yıllık cihazın ederi

Arkadaşlar bende başlıktaki cihaz var. R7 5800h işlemci rtx 3050 16gb ram 512gb ssd si mevcut 1 yıl da dell garantisi devam ediyor yani yeni cihaz. Kasa almak istiyorum bu yüzden satacağım sizce ne kadara satabilirim.
  15. G

LG Ultra Gear 24GN65R-B Monitör

Tamamdır sağolasın 😄
  16. G

LG Ultra Gear 24GN65R-B Monitör

Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum nasıl bu fiyat bandında daha iyi bir monitör bulabilir miyim Ips düşünüyorum oyun oynayacağım ve adobe programları kullanacağım görüntü kalitesi önemli bu yüzden...
  17. Samsung Odyssey G5 34”

Samsung Odyssey G5 34”

1 yıl vatan garantili. 1ms 165hz 2k kavisli monitörümü satıyorum. Tertemiz sorunsuzdur. Alıcısına hayırlı olsun.
  18. G

Dell teknik servis ürün sıkıntısı

Dell laptobumu servise yolladım. Sorun benden kaynaklı değildi. Eğer parçası pcden kaynaklı problemiyse ve değişilecekse ürünün yenisini talep etme hakkım var mı yoksa parçasını değiştirip geri mi yollarlar
  19. G

Öneri Razer Mouse Önerileri?

500e razer mamba wireless verebilirim. Ama dongle kaybolduğu için kablolu kullanılıyor sadece
  20. G

Asus Switch değişimi nasıl yapılır

Arkadaşlar asus rog klavye switch değişimi için switchi lehimle mi sökmemiz lazım yoksa çıkarma aparatıyla çıkıyor mu
Top Bottom