Arama sonuçları: *

1. L

Purina Cat Chow Tavuklu Yavru Kedi Maması - 15 kg 1768 TL iyi fiyat Kaçırmayın !

Merhaba, zaten yedikleri bir maması var birde su. Kediniz sağlığı için tavsiyem paraya biraz kıyıp kaliteli bir şey almanız. Genelde sadece mama ile beslendikleri için ev kedileri mamanın besin değerlerinin sizin kedinizin ihtiyaçlarına uygun olması önemli. İhtiyaç derken (cinsiyle alakalı...
  2. L

Dik durma korsesi öneri

Bu hep işe yaramaz gibi geldi. Bilgisayar başındayken dik durabilmemi sağlayacak bir şey arıyorum ben. Öneri için teşekkürker.
  3. L

Dik durma korsesi öneri

Up+++
  4. L

Dik durma korsesi öneri

Ne kadar etkili bir şey bilmiyorum ama seçenekler olduğu için konuyu açtım. Hangisi daha iyi bende onu öğrenmeye çalışıyorum. Örnek için bir tane resim ekliyorum.
  5. L

Dik durma korsesi öneri

Up---
  6. L

Çözüldü✓ Power tuşu yanış sönmeye başladı

Sistem'i uyku moduna alıyor olabilir misiniz? Windows da kapatma tuşuna basmadan önce shift e basılı tutup kapatmayı deneyebilirsiniz fakat çözüm olur mu tam emin değilim.
  7. L

Dik durma korsesi öneri

Merhaba, bilgisayar başında vesayre dik durabilmek için korse arıyorum. Ürünler baya çeşitli anladım kadarıyla daha önce şunu kullandım çok iyi dimdik durutuyor dediğiniz varsa link atar mısınız? Teşekkürler
  8. L

Anakart, işlemci, ram değiştim HWİD ban kalkmış mıdır?

Merhabalar, 1200 küsür gün önce rust'dan ban yedim makro'dan dolayı. Ve 261 gün sonra o hesap ile aile paylaşımından rust oynadığım hesap a da rust aldım ve ban yedim. Şimdi rust indirimde ve bir daha almak istiyorum ama bu sefer Anakart ram işlemci değiştim ve satın almadan önce de laptobumdaki...
  9. L

Hangi Radrasyon EMF ölçer'i almalıyım ?

Ve Aleyküm Selam, bilgilendirmeniz için teşekkürler. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun evet fakat ölçümleri direk rakamla göstermiyor sanırsam. Ama fiyatına göre düşünülebilir bence. Ürün geldiği zaman görüşlerinizi bildirirseniz güzel olur. İyi günler
  10. L

Bilgi edinmek istiyorum öyle deneysel bir şey
  11. L

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

merhabalar, daha önce 2 3 yıl kadar önce makro açıp hwid ban yemiştim. ve ban yememden 1 yıl sonra daha önce aile paylaşımı ile rust oynadığım hesabıma satın aldım ve oyunu aldığım gün bitmeden tekrar ban yedim. Param boşa gitti 150tl mi ney vermiştim. Şimdi anakart, işlemci, ram değiştim oyunu...
  12. L

Merhaba, bir emf ölçer cihazı almak istiyorum. Konu hakkında temel seviye denebilecek bir bilgim var a yakın durumda galiba. Amacım telefon, bilgisayar, bluetooth kulaklık, bluetooth tvbox kumandası gibi gibi elektronik eşyaların yaydığı radrasyonu ölçmek bu radrasyonun ne kadar mesafede kaç...
  13. L

N11 de Ebz mağazasında yaşadığım sorun. (SÖZDE STOK VAR.)

Merhaba, ben bugün burada yaşadığım bir sıkıntıyı anlatmak istiyorum ki başka insanlarda bu durumu yaşamasın. 20.01.2025 tarihinde Asus tuf gaming b650 plus wifi adlı anakart' ı n11 de ebz mağazasından sipariş verdim. Ve aynı gün 2 farklı yerden de başka şeyler sipariş ettim. Fakat hafta içi...
  14. L

R5 7500f + RX 7800xt 40 Bin TL

Ram i singel channel mı kullanacaksın? 1 tane ram alıyorsun galiba?
  15. L

Yardım Goodram 6000mhz cl30 Ram Alınır mı?

Evet corsair vengeance baktım fiyatlar gerçekten yüksek.
  16. L

Yardım Goodram 6000mhz cl30 Ram Alınır mı?

Cevabınız için teşekkür ederim. Bunu alacağım yüksek ihtimal tamamdır. Açık konuşmak gerekirse patriot viper markasını bilmiyorum çok fazla duymadım fiyatı daha uygun aslında ama goodram biraz daha ünlü bir marka olduğun düşünüyorum. Daha bilindik markalarda sorun yaşarsam çözülme açısından...
Top Bottom