Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Sistem iyi fakat oyunlarda kasıyor

Ekran kartından beslenmiyor gibi biosa gir f7 yap advanced bölümüne gel ss at bana
  2. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Sistemi optimize ediyorum

Droplanmaları.düşürdüğdü öne sürülüyor am4'deki işlemci ile ram arasındaki base frekans mantığı 1731008149 Bios kitlendi rkdjkrjfjrjt
  3. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Sistemi optimize ediyorum

Beyler sistemin bios ayarlarını optimize etmeye çalışıyorum ama aklım karıştı bende Kingston'un 6000mhz cl36 ram kiti var 16x2 olarak ben dram voltage'yi 1.330v yaptım gecikme değerlerini ise cl35'e kadar indire bildim ama FCLK frekansım 3000mhz'de cpu z'de otomatik ayar ile 7800x3D Ve Msı Pro...
  4. Göktürk ArdaHan

Yardım Midas güvenilir mi ?

Bu hisse uygulaması güvenilir mi devletten onaylı mı şirketleri resmi mi? Yoksa iş bankasındaki mobil borsa ilemi ilgileneyim.veya.papara is bankasındakinden pek bir şey anlamadım
  5. Göktürk ArdaHan

50k Kasa ve 40k ekipmanların siparişini bugün vereceğim.

Taksit ile bu ürünler alınmaz ekipmanlar kasadan pahalı zaten gereksiz harcama
  6. Göktürk ArdaHan

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

Aga özelden no at arayım hepsiburadayı diyeyim durum bu bu arasınlar seni veya e postalarına yaz
  7. Göktürk ArdaHan

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

Çalışanlardan dahi çıkabilir onun ücreti iade et gitsin vicdan ve karakter meselesi yani sana bağlı burada kimse gönderme bedava gelmiş demezde deseler bile bizi değil vicdanını dinlemen gerek
  8. Göktürk ArdaHan

🔥İndirim Bosh 25 parça Vida Seti 178 tl 🔥

Uyar aga hepsi standarttır ince başlar ayrı
  9. Göktürk ArdaHan

9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

Değmez bizim fırsatçılar varken
  10. Göktürk ArdaHan

🔥İndirim Bosch 25 Parçalı Vidalama Seti 179₺🔥

Çoğu uyumludur al derim
  11. Göktürk ArdaHan

8 bin lira farka rtx 4060 ile 4070 değer mi

Knk markalar olabilecek riskleri hesaba katarak bunu yapıyo korkmana gerek yok bir şey olursada msı bakar garanti sürecinde olur biter
  12. Göktürk ArdaHan

Yok onu yapanlar tedbiri slıyo zaten ama sende laptopu çok çevirme sarsma
  13. Göktürk ArdaHan

Hangisini aldın
  14. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Anakartımda sorun mu var?

9.1 dirke 10 da değil hayıt ilk kurduğunda bu sorunu yaşamadımda
  15. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Anakartımda sorun mu var?

Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi Sapphire pulse rx7900xt Artic freezer 2 360mm argb Kingston flev 16x2 6000mhz cl30(o.c 6800mhz cl34) Samsung 980 pro 1tb Samsung 970 evo plus 1tb Kioxia exceria plus 1TB Creative ea5 plus Msı mag A750GL+Gold Cooler master mastercase h500p Tuf gaming...
  16. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Directx hata veriyor

Oyunlartan win tuşuna basıyom pencereye alırken direk kapanıyor oyun sonra bu hata
  17. Göktürk ArdaHan

🔴 9800x3D İncelemesi ÇIKTI ! 🔴

Evet işlemci için özel olarak optimize edilmiş oyunlarda mesela far cry 6'da 30-40 fps'e kadar vurabiliyor ama diğer oyunlarda nadiren çekirdek soğutmasından dolayı arada 15-20fps'lik bir fark açabiliyor ama genel itibariyle 10-15fps gibi bir fark var burana 7800x3D'ye göre 9800x3D'nin avantajı...
  18. Göktürk ArdaHan

Mavi Ekran Win yapınca oyun kapanıyor amd hata veriyor

Olabilir ramlara o.c çekmiştim onu bi geri alıp stabil bir şekilde yeniden yapayım
  19. Göktürk ArdaHan

En son sistemi kırcam ama kartı yollasamda bir şey yok diyecekler kesin yazılımdan ötürü
  20. Göktürk ArdaHan

Son çıkan 10 ve 9 u denedim ikisindede aynı ekran kartı bazen tek bi fanın devrini yükseltiyo falan sıkıntı
Top Bottom