Arama sonuçları: *

1. yusuffyorulmaz

Pubg Mobil Hdd Den dolayı Kasarmı.?

Drop yeme değil bu pc donuyor bildiğin.
  2. yusuffyorulmaz

Pubg Mobil Hdd Den dolayı Kasarmı.?

SelamAleyküm Arkadaşlar Pubg Mobile Oynamak için bi sistem aldım ve bu sistem şöyle pentim g4400 işlemci rx 550 2 gb ekran kartı 8 gb ram 2400 mhz bu sistwmde pubg mobile 29 40 fps arası oynatıyor hddden dolayı ola bilirmi yoksa pc kötümü oyuna göre ??
  3. yusuffyorulmaz

Epic Games Gta 5 Doğrulama Hatası

Anladım inşallah düzelir 94 gb indirdim canımı sıkıtı bu olay ondan bi sorayım dedim
  4. yusuffyorulmaz

O yüzdenmi dersin
  5. yusuffyorulmaz

Yaptım reis olmuyo böyle kalıyo her seferinde
  6. yusuffyorulmaz

Arkadaşlar bildiğimiz üzere gta v epic gamesde ücretsiz bir hale geldi kısa süreliğine bende kütüphaneme ekledim ve indirdim indirme bitti sonra böyle doğurulama yapıyoe ama 47 de takılı kalıyor bilen varsa size zahmet bi yardım edin.
  7. yusuffyorulmaz

Yardım Pentium G4400 Pubg Mobile.

Anladım ani sağ ol
  8. yusuffyorulmaz

Abi sanallaştırmaylamuğraştımda bulamadım acaba bu işlemcimi desteklemiyor sanallaştırmayı zaten kendi emilatörünü kullanıyom en düşük ayarlarda çok kasıyo nişangah çok takılıyo nie acaba
  9. yusuffyorulmaz

Arkadaşlar bende G4400 İşlemci rx 550 2 gb ekran kartı var 8 gb 2600 mhz ram ddr4 anakart var neden pubg mobil kasıyor acil..
  10. yusuffyorulmaz

Pentium G4400 Pubg Mobil

Reis benim aklıma cpuyu değişmek geldi değişmelimiyim peki ondan oluyomudur 1589201311 Reis 3 senedir mobil oynuyom lite değişik geliyor bunun bi çözümü yokmu 1589201330 Hayır denemedim pubg litede denesem olurmu
  11. yusuffyorulmaz

1660 Ti'lı Sistem mi RTX 2060'lı Sistem mi?

Rtx 2080 al derim r 5 de yeterli olacaktır günümüzdeki bütün oyunlara ekran kartı sağlam olur en azından
  12. yusuffyorulmaz

HDD den tık tık ses geliyo

Ozaman iade et kafa atmak o sesin meydana gelmesi bende de oldu bi kere 2 hafta anca sürdü zaten bozukduğunu söylüyo resmen bi nevi iade et bian önce
  13. yusuffyorulmaz

Pentium G4400 Pubg Mobil

Reis bu öyle bişeki nişangah bile donuyor dızzz die pcyi kitliyor 1 dklığına sonra açılıyor yoksa cpumu yeterli değil die düşündüm ben bunu merak ediyom yoksa yazılımsal sıkıntımı var
  14. yusuffyorulmaz

HDD den tık tık ses geliyo

Kafa atıyor ömrü uzun değil verilerini kurtar derhal içinden
  15. yusuffyorulmaz

Pentium G4400 Pubg Mobil

Emulatörde abim gilde kasmıyor çok bende acayip kasma var
  16. yusuffyorulmaz

Pentium G4400 Pubg Mobil

Arkadaşlar g4400 İşlemci Rx 550 2 Gb Ekran kartı 8 Gb RAM 2400 Mhz Ddr4 bi sistem var bu sistem PUBG Mobilde neden kasıyor Acil.
  17. yusuffyorulmaz

Pentium G4400 PUBG Mobil Kasarmı..

Arkadaşlar g4400 İşlemci Rx 550 2 Gb Ekran kartı 8 Gb RAM 2400 Mhz Ddr4 bi sistem var bu sistem PUBG Mobilde Kasarmı.
  18. yusuffyorulmaz

Yardım Pentium G4560 PUBG Mobile.

Arkadaşlar g4400 İşlemci Rx 550 2 Gb Ekran kartı 8 Gb RAM 2400 Mhz Ddr4 bi sistem var bu sisteme pentium g4560 bir işlemci taksam PUBG Mobilde Kasarmı
  19. yusuffyorulmaz

500W PSU YETERLİMİ ?

Ben 500 w yeter die düşünüyorum ama 600 w alırsan daha iyi olur pek bi fiyat farkı olacağını sanmıyorum aralarında
Top Bottom