arkadaşlar bazıları 2.4 bağlantısında hata olduğu iddaa ediyor, var mı bilgisi olan?
benim siparişim kargolanma aşamasında. Bu fiyata bir mouse aldığım için memnunum ama kullanmamı engellicek bir durum varsa bilmek isterim
Merhabalar yeni bir monitör alma istiyorum. Araştırmalarıma göre bu monitörü sevmemin sebebi;
2K Çözünürlük
180Hz
1ms gtg
pivotlu olması hoşuma gitti, siz ne dersiniz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
Hocam çok güzel bir çalışma olmuş senin'de eline ve emeğine sağlık. Forum olarak bugün AJAZZ bakımından çok dolu ve bilgilendirici bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum.
APEX hakkında'da aynı şekilde MCU detaylı incelemesini bekliyoruz. :D
Hocam eline emeğine sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş. Apex hakkında öğrenmek istediği olanlar için her şey gayet açıklayıcı olmuş. Tekrardan kendi adıma teşekkürler.
Arkadaşlar diğer konu baya farklı yerlere gitti. Bu sebeple bu konuda apex'in mcu'su hakkında bilgisi olanlar ile burdan devam edelim.
Bildiğimiz kadarıyla avrupa menşeili ajazz larda nordic var fakat çinden gelenlerde ne olduğunu bilmiyoruz
beyler bu konu sohbet odasına döndü, bilgilendirici içerikler arada kaynıyor. Lütfen yeni konular açın ve ordan paylaşın. Çok bilgi kirliliği var şuanda