Arama sonuçları: *

1. H

DARK FREEZERX90 UPGRADE

Şu anda Xeon E5450 işlemci ile Dark Freezer X90 soğutucu kullanıyorum boşta 45-50 tam yükte ne kadar kullanırsam kullanayım 85'i geçmiyor sizce 160 liraya snowmanın 6 bakır borulu 2 fanlı soğutucusuna geçmeye değer mi?
  2. H

xeon e5450 88 derece

Soğutucunun altında ki aliminyum tabaka tam işlemciye değmiyor veya orantısız yerleşmiştir muhtemelen ondan böyle dereceler görmeniz. Eğer tam yükte uzun süreli kullanımda bunu gördüyseniz Xeon işlemciler için normaldir
  3. H

phenom için ekran kartı önerisi

Olacağını sanmıyorum senin işlemcin İntel Q6600 işlemci ile kafa kafaya bi işlemci istersen internette kendi işlemcinin benchmark videolarını bulamadıysan bu işlemcininkine de bakabilirsin
  4. H

phenom için ekran kartı önerisi

GT 1030
  5. H

RAMLER ARASINDA BOŞLUK BIRAKMAK

Belki de arkadaş şunu demek istemiş; Anakartta eğer 4 ram slotu varsa 1. ve 2. kanallara ramleri takarsanız flex olarak çalışır ama 2. ve 4. kanala yani aralarında boşluk kalacak şekilde takarsanız dual channel çalışır dual channel çalışması da daha iyidir bunu anlatmaya çalışmış galiba
  6. H

İntel core2 quad q9400 sisteme ekran kartı önerisi

750Ti yerine GT 1030 alabilirsin hem böylelikle PSU değiştirmene gerek kalmaz ama GT 1030 750Ti'dan biraz daha güçsüz ama daha az enerji tüketiyor ve daha yeni teknoloji kullanıyor.
  7. H

Sadece RAM konusunda gerçekten bilgisi olanlara soruyorum!

2 ve 3 daha açıklayıcı olsun diye 1. denklem ise doğru neden mi ? Çünkü karşılaştırdığın iki ramden bir tanesinin CL değeri diğerinden düşük diğerinin ise frekansı diğerinden yüksek orada kullandığım işarette de zaten eşittir demedim benzer performanslar verir dedim arada oynayacak 2-3 fpslik...
  8. H

Sadece RAM konusunda gerçekten bilgisi olanlara soruyorum!

Hocam size başka bi forumdan gördüğüm bi denklemi buraya yazayım kafanızda birçok şey netleşir 3000Mhz CL15~3200 Mhz CL16 3000Mhz CL15>3000 Mhz CL16 3000Mhz CL15<3200 Mhz CL 15
  9. H

2350 TL apu monitör dahil sistem toplama

1587059514 Monitör hariç bu kadar yapıyo parçalar bunlar illaki itopyadan almak zorunda değilsin farklı sitelerden daha ucuza getirebilirsin Ryzen 3 2200G var ancak 800 tl civarı olduğu için bütçeyi aşar.
  10. H

Fiat Egea Hatchback 1.6 Multijet Dizel otomatik (2016-2017) alınır mı?

Fiatın parçaları kolay bulunur egealarda linealardan çok daha güzel otomobiller ,alınır. Ancak piyasanın düşeceği zor gözüküyor 😕
  11. H

Kullandığım Sabit Diskimi Yeni Anakartta Kullanamıyorum

Benim şu an kullandığım anakart( Gigabyte GA-G31M-S2L) sadece 4 GB RAM desteklediği için Gigabyte'ın 8 GB DDR2 RAM destekleyen modeli G33M-S2L'e geçecektim ananakartı sorunsuz taktım çalıştırdım işlemci ve RAM'lerde sorunsuz çalıştı ancak diğer anakartta taktığım sabit diski bu anakarta...
  12. H

Yardım CGN HAVUZUNDA MIYIM?

Kardeşim konu hakkında bi bilgim yok ama ip adresin görünüyo kaldır onu biri yanlış bişey yapabilir başın ağrımasın
  13. H

xeon W3670 hangi pin??

Bu işlemciye göre anakartların fiyatları biraz uçuk sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelerde bulabilirsin ama 600-800 arasında fiyatları değişiyor
Top Bottom