Arama sonuçları: *

1. R

Laptop tavsiyesi acil yardım

İyi akşamlar, Mühendislik öğrencisiyim kullanılan programları çok rahat kullanabileceğim ve pilinin uzun dayandığı bir laptop arıyorum bütçe 30-45k Not: Oyun oynamam
  2. R

Maks. 40k Laptop önerileri

Hocam macbook olmaz ya :)) apple ürünlerinden nefret ederim ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim
  3. R

Maks. 40k Laptop önerileri

İyi akşamlar, öğrenciyim önceliğim oyun değil, bol bol kütüphanelere gidiyorum sessizlik ve pil ömrü şart. ağırlıklı olarak yazılım ve biraz da modelleme olucak ama oyun da oynuyorum. fiyatı maks 40k olucak şekilde; pili uzun giden, çok ta ağır olmayan, şık ve özellikleri güzel bir laptop...
  4. R

Yardım Minecraft Java Edition

Hayırlı Ramazanlar, ben fanatik Minecraft çıyım. Ama tek sıkıntı yeni sistem aldığım zaman Minecraftın fiyatına bir baktım 189₺ olmuş alamam, daha yeni sistem aldım tüm param bitti ama online oynayacağım için gezginler gibi sitelerden de yükleyemiyorum. N11 gibi sitelerde ucuza satılan (10₺)...
  5. R

İnce hesap tam bir fiyasko mu

Teşekkür ederim
  6. R

Wi-Fi mı Ethernet mi?

Masaüstü bilisayara Wi-Fi bağlayactım tam o sırada bir çelişkiye düştüm acaba Ethernet mi bağlasam diye Ethernetin kalitesi daha iyi ama Modem Bilgisayardan 2 oda yani neredeyse dönüşler dahil bir 20 metre uzunlukta sizce wifi mı yoksa ethernetmi?
  7. R

Geldi kargom
  8. R

İyi günler, bende geçen hafta bir sistem sipariş ettim ince hesaptan. mağlum kendi instagram hesaplarından da açıklamışardı sokağa çıkma yasağı yüzünden kargo işlerini ileri almışlardı bugün saat 16.00 gibi kargoya verildi geliyor
  9. R

İnce Hesap sistem toplama

Yeni bir bilgisayar topladım incehesap.com dan Allah'ın izni ile pazartesi gelecek ama aklıma bir soru takıldı ben bilgisayarı topladığımda parçaların kurulup, test edilmesini istedim. bilgisayar elime ulaştığında bileşenlerin boş kutuları da gelirmi yoksa kutular gelmezmi?
  10. R

4000 TL Bütçe ile Nasıl bir sistem almalıyım ?

Oyun testleri Teknobiyotiğin Youtube kanalında var zaten. sen çok bir parça değiştirmeyeceksin o civarlarda FPS alırsın
  11. R

4000 TL Bütçe ile Nasıl bir sistem almalıyım ?

E2.5 veya E2 yi alabilirsin gayet iyi sistemler aynı zamanda benden sana tavsiye 8gb lık ram takılı sistemlerin her ikisinde sen onları 16 lık yap daha verimli olur
  12. R

Internetten OEM Key Almak

Yok daha almadım bilgisayarı. Teşekkürler
  13. R

Internetten OEM Key Almak

Yeni bilgisayar almak istiyorum. Ama alacağım bilgisayar Win. 10 deneme sürümü ile geliyor. Mağlum Windows 10 Home bile neredeyse 1.500₺ benim ona ayırdığım bir bütçem yok. Acaba internette ucuza neredeyse 40-50₺ bandında satılan OEM Keyler alınır mı?, dolandırma ihtimali varmı?
  14. R

Çin' den bir ürün almayı düşünüyorum ne kadar vergi öderim?

https://gumruk-vergisi.hesaplama.net/ bu site sayesinde öğrenebilirsin
  15. R

İkinci el Rx580 alınır mı?

Mining olasılığı dışında eğer fiyatı çok düşükse sakın alma kesin bozuktur ayrıca eğer yinede almak istiyorsan satıcıyı araştırmanı tavsiye ederim
  16. R

Rx 570 vs. GTX 1650 Super

Haklısın gözümden kaçmış. kusura bakmayın :)
  17. R

Rx 580 4 GB vs 8 GB

Senin bütçene bağlı eğer maddi durum el veriyorsa sana şiddetle 8gb olanı oneririm
  18. R

Rx 570 vs. GTX 1650 Super

Yeni bilgisayar toplama arifesindeyim mağlum bütçemiz kısıtlı. Ve topladığım bilgisayar ne yazıkki bütçemi aştı. Bilgisayarda KFA2 GTX 1650 Super EX (1-Click) OC 4gb 128bit GDDR6 ekran kartı bulunmaktadır. Ama bu ekran kartı yüzünden bütçemi aştım sizce bunun yerine MSI rx570 Armor 4gb daha mı...
  19. R

Bu aralar bilgisayar almak mantıklı mı ?

Senin bütçen yine iyimiş benim mönitör dahil 5000₺ gibi küçük bütçem var eğer daha da biriktirebilirsem https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-oyuncu-bilgisayari.html bunu biraz değiştirek alacağım
  20. R

4000₺ yi geçmeyen şekilde

4000₺ yi geçmeyecek şekilde RGB klas en iyisinden bilgisayar öneriniz varmı?
Top Bottom