Arama sonuçları: *

1. I

IOS İPHONE 14Ü WİNDOWS10A YEDEKLEYEMİYORUM?

itunes indir diyor apple sitesinde indiriyorum ama iphone u görmüyor 14 plusu 16 pro maxe aktardım yedeklemek amacıyla pcyede aktaracağım acil yardım lazım
  2. I

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

Bende kod gelmedi canlı desteğe yazdım 24 saat içinde gelir dediler 24 saat bekledim gelmedi tekrar yazdım sorununuza ilişkin talep açıldı işlem numaranız diye numara verdiler 3 gün içinde sonuçlanacaktır bu numarayla sorgulayin dediler her gün sorguladım 3. Gün kodumu attılar
  3. I

Apple iPhone 16 Pro Max (İthalatçı garantili) 256 GB Çöl Titanyum 89999 TL (İthalatçı Garantili)

aksine apple garantili olunca elimizden tutup vay efendim gelin yardımcı olalım diyorlar airpods 3. nesil kulaklığı 22. ayında götürdüm garantiye ses az geliyordu 15 dakikada testleri yapılıp sıfırı ile değiştirildi
  4. I

Yardım TEMUDAN VERECEĞİM 450 TLLİK SİPARİŞTE EKSTRA BİRŞEY ÇIKAR MI?

temudan alişveriş yapacağım minimum sepet 400 450 civarı minimum sepeti doldurup sipariş verirsem ekstra vergi cart curt bir şey çıkar mı yoksa ürünler sorunsuz gelir mi?
  5. I

Temudan ucuz ama çok ürün alsak gümrükte kalır mı?

birde 17 yaşındayım kendi tc numaram ile alışveriş yaparsam sorun yaşar mıyım 18 i geçmek gerek mi 1729876027 5 gün ila 2 hafta arası yazıyor
  6. I

Temudan ucuz ama çok ürün alsak gümrükte kalır mı?

temudan alışveriş yapmayı düşünüyorum güvenilir galiba herkes alıyor şöyle 400 500 liraya 7 8 ürün alsam gümrükte kalır mı gelir mi?
  7. I

Instagram İNSTAGRAM HESABIMIN ŞİFRESİ TELEFONU VE E POSTASI DEĞİŞTİRİLDİ

hocam kullanıcı adınızı girin diyor giriyorum beni tekrar help centera atıyor aynı yere dönüyor
  8. I

Instagram İNSTAGRAM HESABIMIN ŞİFRESİ TELEFONU VE E POSTASI DEĞİŞTİRİLDİ

bizim bilader gitmiş şikayet vardan gelen sahte linke insta hesabının şifresini girmiş şifre e posta telefon no değiştirmişler önceden kayıtlı olan e postama giriyorum hiçbir bildirim gelmemiş telefonuma bildirim gelmedi nasıl bu kadar rahat değiştirdi anlamadım ne yapabilirim hocam?
  9. I

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

2350 liraya sattığım üründen bana 1400 lira kalıyor bunuda 21 gün bekletip öyle hesaba yatırıyorlar trendyol fena yoluyor
  10. I

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

Valla hocam henüz en ufak bir sorun bile yaşamadım şuan memnunum baya
  11. I

Trendyol Tshirt 176,99 tl

aradığım yanıt sen yazmasan ben yazacaktım
  12. I

Yardım TELEFONDAN BAĞIMSIZ KULLANABİLECEĞİM AKILLI SAATE İHTİYACIM VAR

Xd saolun hocam bana gelmez :D
  13. I

Yardım TELEFONDAN BAĞIMSIZ KULLANABİLECEĞİM AKILLI SAATE İHTİYACIM VAR

Telefonla bağlantısı kopsa ve internetim olmasa bile airpodslarımı bağlayıp müzik dönüşebileceğim bi saate ihtiyacım var apple watch dışında bu özelliğe sahip bi saat bulamadım 15 binide bi saate veresim yok açıkçası fiziki sim takılan saatlerde iyi olabilir ama en önemlisi ilk dediğim şey
  14. I

14949 LİRAYA 3AY VADE FARKSIZ APPLE WATCH SERİES 9 45MM ALINIR MI?

arkadaşlar size esas sorum şu değil bu saat 15 bini hakediyor mu? / bunu diyecek olursanız bencede haketmez ama esas sormak istediğim bu fiyat kendi fiyatlarında iyi mi yani apple watchların kendi arasında f/p diyebilir miyiz? ona göre bugün vatandan gidip alacağım...
  15. I

❌İndirim Bitti! Karaca Smart Cook 2.2L Compact Airfryer 699 TL

fiyat çok iyiymiş almaya girdim alamadım
  16. I

Yardım AKILLI SAAT ALMAK İÇİN KASIM İNDİRİMLERİNİ BEKLEMELİ MİYİM?

alamadım :( 1729092686 ben araştırdığım kadarıyla 2030 a kadar götürür vibeı aldım
  17. I

güzel 6 ay vade farksız taksit varmış benim para peşin biladere söyleyeyim o çeksin karttan ben ona peşin veririm 1729092434 yahu dükkanı kapatıyorduk stok bitti bu nasıl şanstır
  18. I

hocam param peşin açıkçası taksitli almayacağım öyle söyleyeyim amazonda taksit bulamadım hocam nerde taksit imkanları
  19. I

hocam benim 14 plus telefonda gece yarısı ikisi aynı renk olsun dedim 1729091023 ayriyetende en sevdiğim rengide o oldu açıkcası 1729091073 hocam app store üzerinden işe yarar neler iniyor bu saate az çok söyler misiniz 1729091185 hocam istediğim renk 45mm amazonda stoğa girmiş 14949 :D ne...
  20. I

hocam diğer modelinde fiyatı çok uçuk ya gece yarısı renginden başka renk almayı düşünmüyorum ve fark fazla yani
Top Bottom