Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Kaçak Olarak Hangi telefonu önerirsiniz

Uzun zamandan redmi note 9 kullanıyorum Türkiye cihazı almıştım fakat ailemdeki herkes kaçak telefon kullanmaya başladı resmi note 13 pro 5g 8 bin liraya aldılar. Ben Xiaomi istemiyorum çünkü 4,5 yıldır kullanıyorum ve artık bıktım varmı kaçak telefon önerileriniz
  2. R

Laptop ile idare edilip seneye pc toplanır mı ?

gördüm onu ama dediğim gibi ay sonundan önce alamam 1725708558 özelleştirme yapınca 27 ye denk geliyor bu daha iyi ama laptop alayım mı sence
  3. R

👉PS oyun CD lerini nerden bulabilirim

Daha önce Xbox kullandım ikinci elden çok oyun aldım aldığın yere bağlı çoğu deneyip veriyor
  4. R

anladım Konsol dükkanlarında olur ikinci el de bulabilirsin o tarz yerlerden daha ucuza gelir
  5. R

neden CD oyun?
  6. R

Laptop ile idare edilip seneye pc toplanır mı ?

normalde bu sene bir PC toplayacaktim 27 k bütçe ile ryzen 5 5600 rx6700 lü güzel bir sistem alacaktım ama bazı olaylar oldu ve gecikecek en erken bu ay sonu masaüstü alabilirim ofise bir laptop geldi oyuncu laptopu imiş ama eski parçaları bilmiyorum onu almalı mıyım? onu alırsam sistemi seneye...
  7. R

Ryzen 5 5600 işlemcisi RX 7600 XT ekran kartını besler mi?

bir şey soracağım RX 7600 XT 16 GB versiyonu kime denktir acaba 1725222821 taksitle maksimum 30 32 k
  8. R

DDR5 sistem ne kadara olur peki
  9. R

https://www.gencergaming.com/p-15748 bu sistemi beslermi sizce bu fiyata daha iyisi varmı?
  10. R

Bu Monsterler ısınır mı

maalesef merkezden bir tanıdık yok İzmir Kemalpaşadayim ama İzmir'e 45 dakika .d
  11. R

Bu Monsterler ısınır mı

pişmanlık diyorsunuz yani Başkada seçenek yokki neyse sağolun hocam
  12. R

Bu Monsterler ısınır mı

Şöyle bir laptop siparişi verdim Acer nitro 5 fakat köy olarak gözüktüğü için buraya getirmiyorlar şubede uzakta kalıyor 1725044482 oyüzden monster bakmaya başladım vatan bilgisayardada bu fiyata bu özelliklerde laptop yok
  13. R

Bu Monsterler ısınır mı

monster önerilmiş ama bütçemde pek laptop yokki 1725043669 elden alacağım sadece monster ve vatan bilgisayar var izmirde
  14. R

Bu Monsterler ısınır mı

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v15-2-2/ https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-4-4/ bu iki monster ısınır mı başka bir öneriniz varmıdır
  15. R

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

40 GB bitince yenileniyorda internetin nasıl yetmiyor
  16. R

büyük ihtimalle benden büyüksün abim ama sana önerim sınırsız tarifeden kastım yani 3000dk 3000 sms 40 GB internetli bir paket var türk Telekom için onu kullanmak yetiyor bana ofisimizde ki bilgisayara ve 1 telefona daha bağlayıp kullanılıyor yinede yeterli oluyor
  17. R

o zaman sınırsız tarifeye geç bence mantıklı olur televizyona PC ye bağlayıpta kullanabilirsin
  18. R

mobil veri çekiyor mu
Top Bottom