Arama sonuçları: *

1. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Sağlam bi cat6 ile denedim sorun cozuldu tesekkurler
  2. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

1729770642 500 megabit hız aldigim kablo bu. Cat6 olandan daha ince hem. 1729771134 1729771232 1729771337 500 küsür olan telefondan yaptigim. Digeri de pc den yaptiğim. 1729771384 Dediginizi yaptim fakat değişmiyor o secenekler eskisi gibi duruyor.
  3. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Hocam farklı bir cat 6 ile denedim sorun hâla devam ediyor. Cat5 kablo ile 500 megabit internetimle saniyede 55-60 mb indirebiliyorum çok saçma yani anlamıyorum cjxkdnxksmxkd
  4. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Bu menüye nasil gireceğim hocam yardimci olur musunuz
  5. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Superonline modemi de hocam cat 5 kablo bağladım şuan saniyede 60mb indiriyor anlamadım yani. Cat 6 kablo ile 10 mb indiriyordu.
  6. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Yeni gelen modemin kutusuna eski modemi koydu adam. Sordugumda da artık kutulara gerek yok dedi. 1729685095
  7. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

hocam kablonubn üzerindeki yazılar silinmiş durumda hangi tür kablo onu da bilmiyorum fakat başka birinin kablosu ile deneyeceğim
  8. HONORLESSNESS

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

2 gün önce internet hızımı 500 megabite çıkardım ve en fazla 100 megabit hız aldım. sonra öğrendim ki modemi wifi-6 modeme geçirmeliymişim. onu da halletim ve wifi-6 modem aldım. bugun modemi taktılar ve taktıktan sonra speed test yaptım telefondan wifi ye bağlanarak, 500 megabit hız aldım fakat...
  9. HONORLESSNESS

COD MW HUEMENE NEGEV ERROR

Hocam?
  10. HONORLESSNESS

internet sağlayıcısını arayip ne demeliyim, neyi ayarlatmalıyım ki bu sorun kökten çözülsün hocam bilgo verir misin?
  11. HONORLESSNESS

Steam ve xbox game pass uzerinden Cod Mw girince giriş ekraninda ekledigim gibi bir uyarı alıyorum. Daha once vpn ile girdim ve vpn ile girince acildi fakat ping fazla oldugu icin oynayamadım. Sonrasinda cmd komut sistemi uzerinden IP adresi sifirlama adimlarini izledim ve bu sefer oldu fakat 2...
  12. HONORLESSNESS

COD Modern Warfare 1,2,3 Network Hatası

Hocam giriyorum siteye profilime girince eksik bilgileri doldur diyo ad soyad kısmı var sadece. Onları girince boyle bir ekran cikiyor.
  13. HONORLESSNESS

Eywallah
  14. HONORLESSNESS

Yok hocam bakmadim ama bolge degistirirsem pingle alakalı sıkıntı cikar mi? ve google dan activisona giris yapip bolge ayarlarini ordan mi degistiriyoruz?
  15. HONORLESSNESS

Arkadaslar MW 1,2 ve 3 te oyun giris kisminda network hatasi veriyor. Vpn olmadan asla giremiyorsunuz. Bu network hatasinin bir cozumu var mi allah icin biri bisey desin. Vpn olunca ping fazla oluyor oynayamıyorum simdiden tesekkurler
  16. HONORLESSNESS

Windows 11 ürun etkinleştirme kodu

Bekliyorum hocam eywallah
  17. HONORLESSNESS

Win 11 pro 1728580592 Bu yöntemle sorun cikar mi ?
  18. HONORLESSNESS

Arkadaslar format attim etkinlestirmem lazim guvenilir ve en uygun urun kodu satan site var mı bildiginiz?
  19. HONORLESSNESS

BLACK OPS COLD WAR TORRENT

Tamam 1728338271 Yani kesin eminseniz indiricem. Indirdikten sonra sıkıntı çıkartmaz inşallah, oyunu açmama gibi.
  20. HONORLESSNESS

BLACK OPS COLD WAR TORRENT

Arkadaşlad black ops cold war torrent sekilde var mı? Daha oncesinde cod mw 2019 u torrent indirip oynayamamistim. Single player disinda online oynanabildigi icin oyun kırılmamıştı. Cold war da da boyle mi ?
Top Bottom