Arama sonuçları: *

1. Türk Gamer TR

Samsung orijinal yedek parça nereden bulunur?

Herkese merhaba. Benim ekranı kırılan samsung galaxy a02 telefonumun ekranını değiştirmek istiyorum ama orijinal ekranı bulamadım nereden temin edebilirim?
  2. Türk Gamer TR

Yardım Yeni aldığım bilgisayarım açılıyor hp logosu gözüktükten sonra tekrar kapanıyor

format at ve bir daha bu driver programlarını kullanma hatalı sürücü yükleyebiliyorlar 1676815112 hem hata sende iade almayabilirler
  3. Türk Gamer TR

450 v kondansitör çarptı

Yok Allah'a şükür bana bişey olmadı nokta kadar yaktı ben tv yi fişe takmaktan korkuyorum asıl bir şey olur mu diye
  4. Türk Gamer TR

450 v kondansitör çarptı

Merhaba bugün televizyonu tamir ederken 450 volt kondansitöre yanlışlıkla elim değdi elektrik çarptı. Şuan tv yi hallettim ama fişe takarsam bir sıkıntı olur mu?
  5. Türk Gamer TR

Hangi altyapıyı kullanmalıyım?

Merhaba forum 3 hafta sonra taahhüdüm bitiyor telekoma. geçen hafta türknet gigafiber ve türk telekom fiber geldi. şuan 2 fiber ve 1 bakır vdsl var hangisi benim için en uygun
  6. Türk Gamer TR

Android Donanım Arşivi Forum apk dosyası

Bekleyin onu da ekleyeyim @Maykıl ve @Karl Dönitz 1657443982 Birkaç dakika sonra atarım
  7. Türk Gamer TR

Megadan yükleyeyim o zaman
  8. Türk Gamer TR

dosyalarımı koruyarak windowsun yerini değiştirebilir miyim?

Marka ne yeni ssd nin
  9. Türk Gamer TR

Si̇nerji̇ Fade Si̇stem Alinir Mi

donanım arşivinin bayram sistemini alabilirsen al alamazsan bu da iyi
  10. Türk Gamer TR

Merhaba bir siteden donanım arşivi forum apk yaptım web tabanlı isteyen kullansın virustotalı da ekliyorum. İndirme linki: https://s2.dosya.tc/server18/exmele/_DA_Forum_15729215.apk.html Virustotal...
  11. Türk Gamer TR

bu lisansların farkları nelerdir?

merhaba windows 10 kutu lisans alacağım bu lisansların ne farkı var? HAV-00132 ve FQC-08977
  12. Türk Gamer TR

Android S21 mi S21 FE mi almalıyım

Merhaba ben bir telefon alacağım şu iki model arasında kaldım hangisini alayım? S21 128 GB S21 FE 128 GB
  13. Türk Gamer TR

Modemde frekans değiştirdikten sonra hız düşmesi

merhaba keenetic extra dsl kullanıyorum 5ghz de test etmek için farlı frekansları denedim ve eski haline getirmeme rağmen internet hızım 15 mbps den 1 mbps ye düştü. Nasıl düzeltebilirim?
  14. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

expressvpn kullandım vpnhub kullandım psiphon kullandım secure vpn kullandım olmadı
  15. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

Olmadı
  16. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

nerden bulcam ? :D
  17. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

tamam deneyeceğim teşekkürler
  18. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

olmuyo pc den mi yapim telden mi 1637142538 Bu kod kullanılamadı. Bu kod sadece Almanya genelinde kullanılabilir. Hediye kartının hizmet şartlarına bakın.
  19. Türk Gamer TR

100 euro googleplay kod

bende 100 euroluk google play kodu var sadece almanyada kullanılır falan diyor nasıl kullanıcam bu kodu
  20. Türk Gamer TR

sınıfta çalınan kalem

okulda durmadan kalem çalıyolar sınıfta doğru düzgün kalem kalmadı bunu nasıl tespit edebilirim kimin aldığını
Top Bottom