Arama sonuçları: *

1. B

ekstar depolama nasıl eklerim hızı yüksek olan

Arkadaşlar anakart slotum da başka yer yok ssd için ne yapabilirim ekstra depolama için yardımcı olur musunuz lütfen
  2. B

bu klavye alınır mı arkadaşlar ?

tkl olsa daha iyi olur
  3. B

en fazla 2 bin civarı verebilirim bulamadım ya sana zahmet yardımcı olabilir misin
  4. B

Arkadaşlar klavye alıcam alınır mı
  5. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar 2 bin civarı klavye alıcam asusun var alınır mı ?
  6. B

Gaming gecesinde bu klavyeyi koymuşlar güzel bir indirim gelse alınır mı ?

peki max 2 bin civarı ne alınabilir 1726253457 bide bu var indirime girecekler arasında
  7. B

Bu güç kaynaği bilgisayar da sorun çıkarır mı ?

Arkadaşlar selamlar bu güç kaynağıni sipariş ettim bu sistem için yeterli mi biraz araştırdım çoğu yer yeterli diyor.
  8. B

Vatan da 4070 süper li sistem almaya değer mi ?

Evet taksit benim için önemli teşekkürler
  9. B

Vatan da 4070 süper li sistem almaya değer mi ?

Arkadaşlar peşin fiyatına 3 taksit yapıyor vatan diğer bilgisayar satan siteler de fiyatlar hemen hemen buna yakin alınır mı sizce
  10. B

Bu fiyata nasıl sizce 6800 xt

Bayrampaşa da oturuyorum ben az adamın ofisi varmış Sultangazi de motorla 20 dk giderim Elden alırım ama anlamıyorum PC den bu fiyata alınır mı veya alırken ne testler yapıcam
  11. B

Sistem bu
  12. B

Sultangazi İstanbul alınır mı sence alıyımı gidip yoksa 55 bine taksit le 4070 ti süper alıcam 😀
  13. B

Selâm arkadaşlar bu sistem Instagram'da karşıma çıktı ekran kartı hariç diğer ürünlerin garantisi varmış nasıl sizce ? Alınır mı ?
  14. B

Bilgisayar dan anlayan arkadaşlar gelsin lütfen

Arkadaşlar 4070 ti süperli sistem alıcam 52 bin civarında fiyatlar çok yakın ama anakart b 620 -650 değişiyor ve işlemci 7500 - 7600 değişiyor hangisini almak mantıklı sizce? 7500 f 650 anakart mi 7600 620 anakart mi ?
  15. B

Sizce hangisini almalıyım?

Valla çoğu siteye baktım en ucuz 4070 ti süper li sistem gaming de
  16. B

Peşin fiyatına taksit yapan tek site burası mecburum burdan almaya bu arada neden gaming den önermiyorsun
  17. B

Ben anlamıyorum bilgisayar dan ama oyun testlerinde 4070 ti süper önde geliyor 52 bin civarında ne alınır anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum , gaming tr den olması önemli taksitle alıcam
  18. B

Arkadaşlar 4070 ti süperli sistem alıcam 52 bin civarında fiyatlar çok yakın ama anakart b 620 -650 değişiyor ve işlemci 7500 - 7600 değişiyor hangisini almak mantıklı sizce?
  19. B

40 bin TL civarında bu sistem nasıl ?

Geçen hafta salaklık yaptık almadık gaming gecesinde 4070 ti süper sistem 44 bine düşmüştü şimdi 50 bin civarı kaçırmıycaktik o sistemi 1722770966 Tekrar beklenir mi sizce 4070 ti süper li sistem ama bu sefer onu alınca da 5-6 milyar 360 m sıvı soğutucuya vercez oda var 😀
Top Bottom