Arama sonuçları: *

1. H

Öneri 3.5k Bütçeli Wireless Headset Önerileriniz Nedir?

Selamlar Dostlar, 3 Yıldır Corsair Void Elite Usb kullanmaktayım. Kulaklığın ergonomisini çok beğensem de maalesef özellikle mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım. Şuan maximum 3500 TL bir bütçem mevcut. Önceliği ses kalitesi ve Void serisinin ergonomisine eşit, 2. planda düzgün mikrofonu olmak...
  2. H

Çözüldü✓ Corsair Void Elite vs Logitech G432

Ben ürünü aldım ve kendi yazılımı olan icue yazılımını kullanıyorum.Belirttiğin gibi bir bozukluk yok tek sıkıntım dışarıya bir tık fazla ses veriyor kulaklık onun haricinde gayet sorunsuz ve memnunum daha bir kaç gün oldu fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  3. H

Corsair'ın İCUE yazılımını indirdikten sonra kulaklıkta cızırtı olma sorunu.

Dostum ben de Voide Elite USB aldım daha dün ve evet sidetone kapatınca geçiyor fakat herhangi bir ses aksiyonunda o arkadaki tıslama sesi geliyor.Geçmiyor hiçbir şekilde.Bunu düzelttin mi yaşıyor musun ya da ?
  4. H

Siparişi verdim gencolar teşekkür ettim yorumlarınız için.Corsair Void Elite olarak karar kıldım.Ürün geldikten sonra bir süre kullanıp tecrübelerimi paylaşırım isterseniz.
  5. H

Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim öneri ve tercihleri için.Hocam belirttiğim model mi bulunuyor sizde de Void Elite in bir çok modeli var çünkü bugün sipariş vereceğim eğer kafama yatarsa.Mic kalitesi nasıl ve kulakta uzun süreli kullanımda acı vb yaratıyor mu?
  6. H

Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum üzere bu iki kulaklık arasında kaldım.Daha önceden void serisinin bir ürününü internet cafede kullanmıştım fakat hangisi olduğunu bilmeme rağmen gayet rahat ve kaliteli bir tecrübe sundu bana.Arkadaşımda g432 var ve kendisi şiddetle önerdiğini...
  7. H

Öneri Aluminyum Laptop Soğutucu Önerileriniz

Başlıkta da belirttiğim üzere benim bir soğutucuya ihtiyacım var gencolar. Bütçe çok önemli değil ama çok uçuk bir fiyat olmasını da istemem şahsen.17.3 inchlik bir laptopum var. Monster'ın kendi sitesinde gördüğüm bir soğutucu var.Bu soğutucuyu almak güzel bir fark yaratır mı yoksa...
  8. H

Yardım Nvidia Ekran Kartı Sorunu

Merhabalar, Yaklaşık bir ay önce Monster Tulpar T7 v20.2 model laptopunu freedos olarak aldım ve kurulumlarını uefi ayarlarında sorunsuz bir şekilde tamamladıktan sonra driverlarını başarılı bir şekilde kurdum.1 ay bu şekilde kullanmaya oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadan devam...
  9. H

Yardım Laptop Ses kartı ile Mikrofonum Çalışmıyor

Yıllar sonra kendime düzgün bir laptop aldım.Daha önceden 3d sound card bulunan bir masaüstü mikrofonum vardı ve 16 yıllık emektar pc çok rahat sorunsuz bir şekilde bunu çalıştırıyordu.Aldığım laptopta herhangi bir yazılımsal problem veya hata mevcut değil bütün kontrollerini herşeyini...
Top Bottom