Arama sonuçları: *

1. B

rampage kulaklığın derisi soyuldu

hafta sonu kapalılar mail attım dönmezlerse hafta içi ararım internette satılmıyor padler garantiye yollamam herhalde
  2. B

rampage kulaklığın derisi soyuldu

rampage drop plus kulaklığım var 1 yıl oldu alalı garantisi devam ediyor ama padlerde soyulma oldu araştırdım ve padler satılmıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  3. B

Hangi oyuncu koltugunu almaliyim

hangi oyuncu koltugunu almaliyim (terletmeyen bir koltuk olmali ) boyum 187 kilom 120 simdiden yardim eden herkese tesekkurler...
  4. B

sistem birbiriyle uyumlu mu?

uyumlu
  5. B

SteelSeries Arctis 3 vs Crosair Hs50 Pro Stereo

crosair kafayı çok sıkıp rahatsız ediyormuş mikrofon olarak daha iyi ama 2 saatten sonra kulaklık aşırı ağrıtıyomuş indirimleri bekleyip artics5 ide alabilirim beklicem ... taib baba indir şu kulaklıkları 1 yıl önce artıc5 500 tlidi şimdi 800 1588585718 kulağı aşırı rahatsız ediyormuş brom ben...
  6. B

ben adanada oturuyorum yazın 50 derece kışın 30 derece :D yanıyo buralar
  7. B

2de 2 corsair bakalım hangisi çıkacak teşekkürler 1588584720 crosairden iyi midir? artıcs 3 o zaman 2vs1 oldu
  8. B

neden 1 dedin o zaman :D dalgamı geçiyosun ?
  9. B

crosair mi steelseriesmi sence
  10. B

1 mi 3 den iyi mi? 1
  11. B

yorumun hakkında öncelikle teşekkür ederim kullandınmı daha önce ikisinden birini ?
  12. B

ikisi arasında kladım 500 tl bandında bunlara rakip bulamadım hangisi yardımıc olurmusunuz
  13. B

7.1 Surround Gaming Kulaklık

rampage drop rampage forte-y rampage pulsar rampage falkon-x rampage x-quadro rampage x-titan rampage styles gamepower luna gamepower mıhawk msı gg gh30 tamamen zevkine kalmış
  14. B

RX-590 ekran kartım oyundan atıyor.

anakartının markası ne ve destekediği ram frekansı kaç ?? 1588455000 sende bunu yapabilrisin
  15. B

Aida64 Extreme bunu indir pc ye stress testi yap bi her şey ortaya çıkar 1588454206 (y)
  16. B

ramler sağlam onlarda olsa pc açılmaz gpu sıcaklığı normal servis veya yazılımla ilgili sıkıntısı yoksa oda sağlam psu 650w yeter artar bile ekran kartına giren güç kablolarını kontrol edebilirsin geriye işlemci kaldı
  17. B

bilgisayara güç binince yani zorlanmaya başlayınca hemen kapatıyor oyunları gpu sıcaklığı normal birde cpuya bak
  18. B

sadece pubg demi atıyor diğer oyunlarda sıkıntı yokmu
  19. B

hiçbir parçaya overclock voltaj ayarıyla oynama vs. bişeyler yaptınmı
  20. B

oyun kapanıyor demi pc açık kalıyor
Top Bottom