Game Garaj gözümden düştü. Bir leptop alacaktım ve game Garaj ile Asus arasında gidip geliyordum. Bu şekilde game Garaj asla almam. 5070 modeli 58k'ya inmezse almam
Artık game Garaj fiyat performans olma özelliğini kaybetti diyebiliriz. Bu da hızlı bir sıçrayış yapan firmanın zora gireceğini gösteriyor. Hızlı giden at misali
Game Garaj ürünlerine çılgın bir zam yaptı. İntel işlemcili 5070 modeli dün 62.998tl'ye hepsi burada üzerinden satılırken bugün fiyat 68.899tl olmuş. Böylece yaklaşık 6 bin zam geldi.
Asus tuf 16 serisi güzel duruyor. 90'lık bataryası ile güçlü. HX işlemci olduğu için bataryayı erken bitireceği aşikar. 70k civarı i7 32 Ram 1tb hafıza 5070 ekran kartı denk gelirse alınabilir.
5060 modelde 2k ekran var. Şuan güncel oyunları oynatıyor. 2 yıl sonra oyunlarda 2k ekranda 5060 dar boğaza girebilir. Bir bakmışsın 5050 olan ful hd ekran olduğu için oyunlarda 5060'şın önüne geçmiş. Bunları da hesaba katmak gerek
MSI ekran kartı W değeri düşük alınmaz. Lenovo eski serili olan modellerde Anakart yanma şıkayetleri var. Yeni serilerde bu sıkıntı aşıldı mı bilgi yok. Peki neyi alayım dersen benim tavsiyem bütçe 50k altı ise
1760951181...