Arama sonuçları: *

1. T

Yardım S23 ten hangi telefona geçilir

s25 ultra çak geç 7 yıl kafan rahat
  2. T

Series S alınır mı?

serıes s ım var yurtdısından kendım alıp getırmıstım ust duzey pc oldugu ıcın cok kullanmadım bos bos gorsel olarak duruyor ısteyene satarım gencler kendınıze ıyı bakın gg :) ( bu arada 2025 te alınır tabi taş gibi konsoldur keyıfle oynanır )
  3. T

Ekran kartı yük altında görüntü vermeyi kesiyor ama kapanmıyor

psu hataya düşme ihtimali yuksek. baska bır psu ıle dene hocam
  4. T

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

frenle sorun yasamadım arıza vs yapmaz yanı . diskler daha saglam fren yapar sız arabayı tanıdıkca kullanmayı fren mesafesını ona gore ayarlıcaksınız.
  5. T

Rtx 5070ti ve r7 9800x3d li bu sistem için tavsiyeniz var mı

asus 5070ti alacagına gainward inno3d colorful gıbı markaların 5080 serısını kullan. colorful igame 5080 mesela . ben ınno3d 5080 kullanıyorum gayet memnunum.
  6. T

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

nvidia yumusak hareketi kapat.
  7. T

Yeni Laptopta Ufak Hasar Ne Yapılmalı

iade et onu kullanmak zorunda degılsın .
  8. T

BATTLEFIELD 6 DA UPS UYARI VERMESI

Merhabalar herkese , eski sistemimde kullandıgım ups cıhazımı yenı sıstemımde de kullanmaya devam ettım ama soyle bır durum var bf 6 da ara ara biiip biiip biiip diye bagırmaya baslıyor :D muhtemelen yetersız gelıyor dıye tahmın edıyorum ups modelım dexter 850va , benım sıstemım ıse 9800x3d rtx...
  9. T

hocam frenlerde önler disk arkalar kampana . o yuzden fren mesafesı bıraz uzun. yuksek hızlarda cok kaydırmıslıgım var . renolock da renault arabaların gızlı ozellıklerını acıyor . ben yaptırmıstım tavsıye ederım aractan keyıf alıyorsunuz
  10. T

1.5 yıl kullandım performans olarak o kadar ust duzey kı lakabı zaten şakamatik :) trafıkte bmw audi dinelemez , ama frenlerı de bır o kadar kotu. yakıt sehır ıcınde 7.7 uzun yol 5.8 cıvarı , ozetle alınır ve keyıfle bınılır. touch paket alınırsa eger renolock bayılerınden gızlı ozellıklerını...
  11. T

Ekran kartı işlemci tericihi

7500 f + 9070xt en güzel kombinasyon olacaktır.
  12. T

Hangi Psu’yu tercih etmeliyim?

üst tarafa 360mm sıgmıyor , ön tarafa sıgıyor ve performansı guzel verıyor . üst kısma da 2 adet 120mm ve arkaya egzoz fan ıle kasa hava sırkulasyonu guzel hale gelıyor.
  13. T

Açıl susam açılı 5070 alınır mı

bu fiyata intel işlemci yerıne amd işlemci tercıh etmınızı onerırım .
  14. T

30K Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Önerileri

ikinci el 7500f + 3080ti sistemlere bakmanı tavsıye ederım.
  15. T

hayırlı olsun bende de aynı kasa var ben on panele koydum radyatoru . yukarı egzoz fan yaptım . ıkısı de ıyı olur güzel gunlerde kullanın
  16. T

9800x3d yi msi coreliquid beyaz I360 ile sogutuyorum gayet basarılı. butcenız yeterlı ıse tavsıye ederım
  17. T

bende forge 100r kullanıyorum gayet şık güzel. 850w 80+gold msi gigabyte markaları güvenilir olur.
  18. T

Nvidia ekran kartı tavsiyesi

ikinci el temiz 3080ti mis gibi ucurur senı
  19. T

msi b850 gaming plus wifi sec , am6 soketler 650 yi desteklemeyecek diyorlar , ileriye dönük bir sistem olur.
  20. T

Ryzen 5 5700F- rtx 4070 alınır mı?

dostum aynı sıstemı ben kendım dızdım kullandım . performans olarak guzel fakat 2. el 50k pahalı geldı bana bıraz. 4070 yerıne sıfır 9070xt onerırım. a620 yerıne b850 en kotu 650 anakart onerırım ılerısı ıcın. 7500f ısınan bır ıslemcı aynı zamanda kalıtelı bır hava sogutma sart.
Geri