Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Valla kral pamuk gibi vücudu var yinede şimdi gaylık oluyorda olursa olsun yani pekte önemli değil açıkçası ben seviyorum böyle şeyleri trans vs feminen gibi anladın sen neyse fazla cıvını çıkarmayayım forum burası
  2. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Sıkmıyorum ki dc de kendisi yazdı bana ben istemedim sonra edebilirsin dedim bi ara sohbetini açmıştım hem ne güzel sohbet ediyorum çoğu türk kızından daha bakımlıdır komik olanda bu yani gülüyorum 1760739421 Seneyede mesela fh6 çıkacak onuda hediye edicek elden ringide bunun sayesinde bitirdim...
  3. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

İki kişi var aslında hediye eden ama burada mevzu değer konusu olduğu için öyle hayır takmıyor ama klasik çorap mevzusu var ha bide değer demişim hiçkimse size karşılıksız hediye almaz ama bana o alıyor mesela ss inide buraya bırakayım 2 hafta önce aldığı oyunu daha çoook var bunlardan biride bu...
  4. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

En son 80 dolarlık oyun istedim anında verdi mesela ama ben kız arkadaşımdan hiç değer görmedim senin yaşıtların böyle bencil tipler oluyor sende gereğini vericeksin dostum
  5. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Nonchalant takılmanı öneririm kızla dışarda buluş konuş zaten alev alıyorsa sana sinyalleri verir sende ilerletirsin yalandan 1-2 ay böyle devam eder sonra bitti bu kadar bende böyle yaptım kıza parada harcamadım klasik yani türk kızı isteği derdi bitmez yalandan takıldım zevkimi aldım attım...
  6. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Lisede sevgili yapıp böyle yıllarca sevgili kalacağını düşünüyorsan beyin yaşın 12-13 yaşındaki çocukla aynı seviyededir bu yaşlarda eğlence ve anlık zevk için olur kullanırsın sonra terkedersin aşk diye bir şey yok bu yaşta bu ırk bunu hakediyor zaten umrumdada değil yani kimin ne dediği...
  7. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Bulaş dostum avcı ol illaha bulursun bir tane kız samimi ol takıl yaşa hayatını ben 11. Sınıfken ve 12. Sınıfken istediğimi buldum yaşadımda
  8. saorishirosaki

Kız İstek Attı napim

Kullanır atar oğlum ne var yani zor bir şey mi lisede millet neler yapıyor türk kızlarının geneli aynıdır delikanlı adam her zaman ilk terkeden olur
  9. saorishirosaki

9070xt+r7 7800x3D sistem

hata yaptın demedim ki kral sistem dedim hayırlı olsun güle güle kullan canım
  10. saorishirosaki

9070xt+r7 7800x3D sistem

yok dostum alsın para zaten hep böyle tiplerde geziyor kral sistem ya
  11. saorishirosaki

RTX5060 12GB VS rx9070 16GB

Konu başlığında 5060 yazıyor bende ucuza alır diye önerdim yoksa önermem 5070 varken
  12. saorishirosaki

fsr 4 toplasan oynadığım 5-10 oyunda vardır şuan fsr 3 kullanıyor hala çoğu oyun fsr 4 ne kim ki fsr 4 dlss i yensin dlss 5 çıktığı zaman napacak fsr 5 te dlss 5 ten 3-4 sene sonra çıkar artık bekler amd kullanıcıları hahaha :D 1760723902 Kendi elinlede güncelleyemiyorsun çünkü olmuyor fsr ı
  13. saorishirosaki

Ne alalım dostum o zaman 12 gb her oyuna yetiyor 2k da 5070 12 çalıştırır herkes gönül ister ki 24 gb vram olsun her kartta ama onu alman için yüz bin liraları gözünden çıkarman lazım 1760722933 Sırf vram için 9070 mi alınır yoruma bak neyse iyi şanslar dostum
  14. saorishirosaki

5060 ti 16 öneriyorum sadece fps diyorsanız dümdüz 9070
  15. saorishirosaki

Ekran kartı termal macun değişimi

Mx5 kullanıyorum ve öneriyorum uzun gidiyor en ağır grafiklerde bile 60-65 dereceleri görüyorum max termal pedler sorunsuzsa değiştirmeyin
  16. saorishirosaki

Ryzen 7 7800X 3D yük altında 89 derece olması normal mi?

İnternette başka bir video izledim o adam bile 80-81 derecelerde geziyor heavyde 90 dereceleri geçmemesi lazım normal değil bu 1760721040 Buradan ss filan atmanız lazım dediğim gibi ben sıvı soğutucu kullanmıyorum ve bilmiyorum bilen arkadaşlarsa varsa yardımcı olsunlar temassızlık yapıyorda...
  17. saorishirosaki

Eminim öyledir yalan bunlar
  18. saorishirosaki

berbat bir termal macun sürülmüşte olabilir ben işlemcimi ilerde filan satmayacağım için daha iyi çalışsın diye bantladım etrafını ve sıvı metal sürdüm öyle kullanıyorum
  19. saorishirosaki

89 dereceleri ben termal macunsuz almıyorum Olabilecek ihtimalleri sıralıyorum termal macun sürülmemiş bir *** tarafından kontrol edin bakın soğutucu doğru mu takılmış kontrol et eğer bilmiyorsanız takmayı yardım alın yada öğrenin eğer her şey doğru olduğu halde bu sıcaklıklara çıkıyorsa bir...
  20. saorishirosaki

Anlam veremedim montajını siz mi yaptınız kasanın onlar mı yaptı
Geri