Arama sonuçları: *

1. RONNIE1877

120Bin TL Kasa Bilgisayar Arıyorum Taksitle Tavsiye

Öncelikle hayırlı olsun, şimdiden. Fakat Lian Li'nin strimmer'ı biraz sıkıntı bende, çünkü ekran kartına takılı olan 24P girişliyi hâlâ bekliyorum. Ama şu an hiçbir yerde stokta yok. 😄 Fanlar konusunda ise İnceHesap şu an biraz daha uygun. Lian Li'nin reverse (ters) modelini alman lazım; içe...
  2. RONNIE1877

DONANIM ARŞİVİ SKOR WS REAKSİYON

He mesaj atmaya göre özelden mi atınca oluyor bu yoksa birinin gönderisine yorum yapınca mı
  3. RONNIE1877

Razer Leviathan V2 X (Bluetooth 5.0, 2.1 uyumlu, kablosuz hoparlör

Merhabalar; Dostlar, setup’ım için bir ses sistemi düşünüyorum. Aklımda Razer Leviathan V2 X (Bluetooth 5.0, 2.1 uyumlu, kablosuz) var — ne diyorsunuz, alınır mı? Varsa sizin de öneriniz varsa gönderi altına link bırakırsanız sevinirim.
  4. RONNIE1877

hee öyle mi teşekkür ederim
  5. RONNIE1877

//////BİLGİSİYAR PARÇALARI TEKNİK SORUNLAR ////////

USTA NE ATMIŞSIN GÖZÜKMÜYOR
  6. RONNIE1877

Merhabalar, Dostlar, bu profilde yorum yaptığımızda "Reaksiyon: +80", "Gold", "Mesajlar", "Reaksiyon skoru" gibi rakamlar yer alıyor. Bunları nasıl yükseltiyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?
  7. RONNIE1877

daha etkili alel acele etmeden en ince detayına kadar önerdiğin biri varmı ytde
  8. RONNIE1877

Merhabalar, dostlarım. Bilgisayar parçalarını takıp öğrenmeye çok isteğim var. YouTube’dan bakıyorum, ama genelde kendim uyguladığım zaman hafızamda kalıyor. Uygulayarak öğrenmeyi tercih ediyorum; yine de önerebileceğiniz siteler, “bilgisayar parçaları nasıl takılır?”, “bakımı nasıl yapılır?”...
  9. RONNIE1877

DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ( MARKA FELAN FARKETMEZ )

4.0 uyar dost
  10. RONNIE1877

[H3 id='URLhttpswww.incehesap.combitfenix-mh100-750w-80-bronze-psu-4x120mm-frgb-fan-atx-temperli-cam-siyah-gaming-kasa-fiyati-81748Bitfenix+MH100URL++KASAM+BU+HOCAM']Bitfenix MH100 KASAM BU HOCAM [/H3]
  11. RONNIE1877

lian li kendi kasaları uyumluluk için yapmış durumda benim kasaya uymuyorda deep cool ve deep cooler dediğin gibi olabilir piyasa bitik ya 24 p strimmeri adam 6 kadan koymuş sanırsın m2tin piyasası pazarda zehir satıyor
  12. RONNIE1877

LİAN Lİ 24 P STRİMMER

baktım şimdi saol dost yazdım bakalım en son ne diyecek
  13. RONNIE1877

kanka o örnek açıkcası kasa bana ait değil bazı dostlarımız var mesela adam ekran kartı nsaıl dik duruyor felan gibisinden soruyor örnek attım ama haklısın verim sorun olur
  14. RONNIE1877

Merhabalar, Dostlar, ekran kartımı kasamın içinde dik şekilde konumlandırmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı dikey tutucu alırken nelere dikkat etmem gerekiyor, bu konuda bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  15. RONNIE1877

LİAN Lİ 24 P STRİMMER

Merhabalar, Dostlar, 24 pin Lian Li Strimer lazım. Temizinden satan eden yok mu? Stoklarda da bulamıyorum. Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
  16. RONNIE1877

Ghost of Tsushima Başlangıç Tavsiyeleri

Ustam moğolların komutanı olan boss için ekstra bi item felan gerekiyor mu basit mi
  17. RONNIE1877

Ghost of Tsushima Başlangıç Tavsiyeleri

Merhabalar, Ghost of Tsushima'ya yeni başladım. Altyazı seçeneklerini vs. ayarladım. Bu oyunu uzun zamandır oynamak istiyordum ama biraz karışık geldi. Oyunu bitirmiş arkadaşlar tavsiye verebilir mi? Genelde güçlü zırhlar ve silahlar hangi görevlerde bulunuyor? Taktik ve oynanışla ilgili...
  18. RONNIE1877

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

güvenilir mi kanka
  19. RONNIE1877

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

aynen kanka adam steamdan almış diyelim oyunu sana sitesi var satıyor kodla örnek vericek olursak spiderman 2 bilmem şu fiyata gibisinden oynuyorsun işte belli bi süreye kadar
Geri