Arama sonuçları: *

1. S

Monitör önerisi yapar mısınız

Kontrasti açmıştır adamlar fazla satsın sazanlara diye
  2. S

Bu monitör iyi mi sizce?

Msi marka tabii ki iyi.
  3. S

3.500 TL'ye kadar monitör önerisi.

Samsungun vardi ona bak. Olmadı viewsonic başka yok ama bütçeyi 5k yaparsan süper modeller var ömürlük
  4. S

Chevrolet Aveo 1.3 D LT 2013 170.000 KM ALINIR MI

Burası Türkiye 2. El arac alinmaz. Adam motora katkı yapıp satiyor 5-6 ay sonra masraf cikiyor sifir araba parası gidiyor zaten. Mahkeme versen enflasyon yüzünden paran pul oluyor vs vs
  5. S

Monitör önerisi f/p tavsiye

Msi, aoc, htç, asus gibi markalardan şaşma
  6. S

🔥İndirim James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

Bu marka nasil ya msi gibi 15-20 sene bozulmadan gidermi
  7. S

Telefona bulaşan virus nasıl temizlenir?

Dosyalarını piye kopyala sonra fabrika ayarlari başka çare yok. Ama virüs programi yukle mutlaka
  8. S

33k telefon önerileri

Su an kamera konusunda en f/p telefon dxomarkta iPhone 16 ile benzer puan alan tecno camon 40 pro . Bi incele istersen fiyato 16kya düşmüş bedava
  9. S

Yardım Ev interneti için firma önerir misiniz?

Donanimhaber forum sitesine bak orada güncel bilgi paylaşıyorlar surekli güncel fiyatlar vs. Hatta hesaplibilgi isimli kullanıcı var tüm iss lere abone olmuş çıkmış falan bisuru bilgi veriyor
  10. S

Hangi iPhone almalıyım

Tecno camon 40 pro al dxomarkta iPhone 16 ile aynı foto puanını aldi fiyatı 18 k bedava
  11. S

Toplama bilgisayar mı Hazır sistem mi

DDR 5 in anlamı yok 32 bin bandına 9060 16 gb ekran kartlı sistemlere bak tebilon satıyor. Yada 1 ay bekle 24 bine b580 intel sistem ve ddr5 ramlı versiyonunu alabilirsin takıntı yaptiysan
  12. S

🔥İndirim GAMİNG GECESİNE YANSIMAYACAK 5070 SİSTEM

Amd 9070 ler varken bu alinmaz bence
  13. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayaimda gördüğüm en kötü kampanyaydi. Acer monitor dışında hicbisey yok
  14. S

Otoyolda a101 veya bim magazalari oluyormu? (Dinlenme yerlerinde)

Otoyolda genelde belli marka restoran lar görüyorum ama bim , a101 vb goreniniz oldu mu hic?
  15. S

Telefonu hic kullanmasam bile gunde 500mb internet tüketiyor

Orda da düşük gösteriyor kaçak mi var diyecem bilemedim :D turk telekom mu yiyor ki mb lari
  16. S

Samsungun kendi antivirus u var galiba
  17. S

Filmograf : "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!"

Bence haklı haksız suçlu suçsuz farketmez hep takipçi kasmak amaçlı yapılan şeyler olduğunu düşünüyorum bu tür olaylar ilgimi çekmiyor banane :D
  18. S

Telefonun internetini hic kullanmadım ve wsapp da resimler vs bunlar indirilmiyor ayarlı hepsi. 24 saat içinde 500 merhaba İnternetim gidiyor hergun. Sadece antivirus programi yüklü ve bildirim vs hepside kapali. Neden bunu tüketiyor anlam veremiyorum. Samsung cihaz
  19. S

Noodle çokmu zararlı

Indomie yazan zararsiz diye biliyorum . Ama diğer markalar muamma
Geri