Arama sonuçları: *

1. B

1tb sata ssd önerisi

Ucuz birsey arıyorsan bende var
  2. B

Sarı Siteden RTX GDDR6 3060 Ti 8 GB Alınır Mı?

Hikayeli yeni oyunlar oynuyorsan 4 5k civarına arc a750 de var
  3. B

🔥İndirim Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

Bende de var isteyene verebilirim uygun fiyattan
  4. B

DİŞ MACUNU YALANI YETER

Şeker hastalığı, yanlış fırçalama vs
  5. B

Excalibur G870 Ram Sorunu

Zaten aspirenin adını değiştirmişler. 25k dan satsalar süper seçenek. Düz Nitro modellerin fiyatı ile aynı tutmaları kötü.
  6. B

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

İkinci el böyle. Şu zamanda nakit 40k iyi.
  7. B

Acer v15 var bende. Enkotu soğutma benimki diye biliyordum
  8. B

Her markanın programı var. Nitroda performans modda fan açıp kapanıyor. Günlük kullanımda stabil. İşlemci çok ısınıyor anlık 65w değil 110 lara çıkıyor. Sizin işlemci de aynısı işe yapabilir
  9. B

Yükseltici kullancan. Soğutucu her laptop için uygun değil. İşlemciye ptm7950 orijinal bulma şansın çok zor. Thermalright helios v2 işini görür. Bende de aynı işlemci var. Helios v2 pedi ile 55w kısıtlama ile maks anlık 88 derece gördüm. Oyunlar da 60 70 arası. O işlemci 110w a kadar çıkabildiği...
  10. B

13 bine rtx3060lı sistem alınabilirmi

Hikayeli yeni oyun oynuyorsan arc a750 de bakabilirsin
  11. B

Laptop önerisi oyun için

V serisi almamalı
  12. B

🔥İndirim Crucial 16 GB DDR5 Laptop RAM 1.315 TL

Acer marka kullanan Crucial model dikkat etsin laptop için. Bazı modellerde uyumluluk, stabil çalışmama sorunu varmış. Acer yetkili öyle dedi
  13. B

Lenovo Ideapad Gaming 3 Ram ekleme

İnternet yorumları varsa bakabilirsin. Hepsini bir yaptırman daha iyi. Onlarda vida olur değiştirebilirler. Genel temizlik istemezsen tespit ücreti gibi saçma şeyleri yoksa 200 300 e halleder. Yalama vidalar lastikle falan çıkıyor. Çözümleri var video olarak onlara bak
  14. B

Lenovo Ideapad Gaming 3 Ram ekleme

Yalama vida açma yollari var. Bu şekilde açamazsın kırarsın. Ustasına götür elin yatkın değilse vida varken o şekilde açılmaz kırılır yazık olur
  15. B

🔥İndirim HIKSEMI WAVE Pro 2TB Gen3 M2 SSD 3653TL

Bu markanın gen4 modelini soğutuculu sekilde ps5 için kullandım. Bu modelde aşırı ısınma yoksa, veri yazılıp silme abartmazsaniz sorun olmaz
  16. B

Patriot ram alınır mı ?

Bende patriot ram ,ssd kullanıyorum ucuzsa al gel
  17. B

Hepsiburada olsa kafa rahat garantiye sen gonder diye verebiliyordun. Amazonda sadece 1 ay bitince yardımcı pek olmuyorlar
  18. B

Servis var tel açmıyorlar. Garanti yok gibi düşünün. Fiyat uygun ama
  19. B

Ssd ve ssd kutusu tavsiyesi

Dram olan ssdler pahalı olur. Bir tık daha iyi olurlar. Kullanım amaciniz depolayip köşede durup arada kullanilcaksa gerek yok. Ama aktif olarak kullancaksaniz dramli almak lazım
Geri