Arama sonuçları: *

1. A

DAHİLİ EKRAN KARTINI DEVRE DIŞI BIRAKTIM ARDINDAN NE YAPSAM AÇILMIYOR.

Onu nasıl anlarız hocam bilmiyorum da anakartta bir pin var
  2. A

Sıfırladım yine böyle kalıyor hocam anlamadım gitti 1760633238 DP de bağlı
  3. A

AMD RYZEN 5 9600X 5070Ti Asus Tuf Gaming OC Anakart MSI B850 Gamig Plus Wi-fi Ne yapsam ne etsem açamadım ne olduğunu bile anlamadım amacım İşlemcinin ekran kartını kapatmaktı kapattım ardından ekran gelmedi biosdan açmaya çalışıyorum açsam bile ekranda dönüp kalıyor böyle ne yapsam olmuyor...
  4. 5070Ti ALINIR

Alınır 5070Ti ALINIR

36.000 TL BÜTÇEM VAR DAHA FAZLA VERMİCEM SATAN OLURSA GELİR ALIRIZ
  5. A

Sistemde overclock yapınca kafayı yiyor nedeni nedir?

Yani böyle ekranda titreme sayfayı yeniler gibi donmalar ilkten mouse donuyor sonra kendi yeniliyor bazen hiç açılmıyor bazense kendine geliyor tekrar oluyor. Sistemi normal şekilde kullandığımda hiç bir sorun olmuyor zaten overclock ayarlarını iyi yapamıyor muyum ondan mı?
  6. A

9070XT STEAM PUBG ÇÖKME OLUYOR

O nerden olacak bir sorun yaratır mı bana?
  7. A

Evet olabilir bazı haritalarda saçma şeyler oluyor
  8. A

Denerim zaten 10 dakikaya iniyor bende de wattman hatası olma ihtimali var mı kanka
  9. A

Yok kanka gerçekten aynısı ama neden oluyor bilmiyorum canavar gibi sistem neden böyle yapar anlamadım gitti tınlamıyor bile birden bire çöküyor kafasına göre
  10. A

Dosyalarında bir sorun yok dx sürümü nedir anlamadım yeni kurdum bu sistemi valorant oynuyorum böyle sorun yok hiç kapanmaz diğer oyunlarda da rastlamadım. 1750878558 Dosyalar doğru ısınma problemi yok hiç valla hocam acaba güç çekimi mi az anlamadım nedir bu böyle bazen birden fps düşüyor siyah...
  11. A

Sistemim yeterince güçlü 2K Ekranım var 600-700 FPS alıyorum ortalama 550 ama şu var birden bire ekran gidiyor çöktü diyor. Nedeni ne olabilir wattman hatası mıdır? Bu hep aldığım bir hata belli süre oynuyorum 10 maçta bir de oluyor 3 maçta 1 de anlamadım ne sorunu var? Ekran Kartı : 9070XT...
Geri