Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Kasım 10. Yıl İndirimleri 1 Kasım'da!

sırf bunun için aradılar hepsiburadadan premium gecirdiler 500 tanede kupon vermişler 1760979981 birde pazar gunleride kargolar gelicekmiş
  2. Eymenzz

Temu TC numarası için yardim

8 Ağustos 2025
  3. Eymenzz

🟣Mekanik Klavye RGB Anahtarlık🎹

Temudan alın ya yada gamepower yapıyor bunların aynısını onlar tekli biraz daha ucuz
  4. Eymenzz

Bu ayki ilk siparişim sayı konusunda sıkıntım yok yani sadece 2 hesaptada aynı TC kullanıyorum o yandan bir sorun olurmu diye sordum
  5. Eymenzz

Dostlar merhaba temuda 2 adet hesabım vardi ikisndede aynı TC vardı isim falan her şey aynı ilk hesaptan baya siparişim var diğer hesaptamda sipariş verdim şimdi ama iki hesabında TC si aynı bir sorun yaratır mı bu gümrükte falan
  6. Eymenzz

Temuda minimum sepet tutarı bugu varmı

varmıdırki hocam seffaf keycaps arıyorum trde acayip pahalı temudada sepet sınırı var
  7. Eymenzz

Yemekpesit sipariş odemesi için yardım

dostlar merhaba cok hızlı yemeksepetinden yemek soyliyecegim ama kartımda temassız yok kapıda kredi kartı secenegi ile soylesem sifreli sekilde odeme ihtimalim varmı cunku genelde kuryeler post makinesi yerine telefon nfc ile odeme alıyor diye gormustum online sekilde odeyemiyorum onu eleyin direk
  8. Eymenzz

Android Telefona discordu nasıl indirebilirim ?

ben warp actım sonra apk indirdim sorun olmadı
  9. Eymenzz

Yardım RDR2 oyun başı değişik çalışıyor

baska bir yama kur
  10. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

ben biraz bakındım secili televizyonlardada 6 bin tl indirim vardı
  11. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif...
  12. Eymenzz

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

bende oyle bişe olmadı belkide cok fps oyunu oynamıyorum diyedir siz bilirsiniz hocam skatezde bir çare bu arada
  13. Eymenzz

Tırnak batması için yardım

Düzeldi sayılır zaten suanda baticon ve bir krem kullandım bir kaç gune tam düzelir agrı sislik vs gitti
  14. Eymenzz

Lise sınavları zorumu

merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında...
  15. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

birde hazır konu actım battlefield 6 cıktıgı için battlefiedl 2042 sunucuları bosalmısmıdır hocam ona gore indiricegim
  16. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degermi
  17. Eymenzz

Tırnak batması için yardım

düzeldi suanda dostlar
  18. Eymenzz

Dark frezzer x123 baska bir fan takılırmı

dostlar bende dark frezzer x123 var ısıkları degişmiyor diye goruntuyu cok bozuyor bende elimdeki huba baglanan bir fanı takmak istiyorum bu olurmu sizce takıcagım fan 1200rpm cok fark olurmu sıcaklık acısından birde cpu fan soketide bosta kalıcak o yandan bir sorun olmaz degilmi
  19. Eymenzz

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

ben amazondan almıstım keske sende oyle yapsaydın hem prime ozel indirimde var galiba suanda orada
Geri