Arama sonuçları: *

1. A

Gamerbar kaldirinca dusuk fps

Merhaba, pubg de fps dropu almamak için gamebari kaldırdım ama fps değerlerim dusmeye basladi malesef 80-150 arası gidip geliyor ve kaldırmadan önce 200-300 arasını değerleri görebiliyorumdum malesef kötü oldu, şimdi ne yapacağım? Teşekkürler.
  2. A

Oturum ismini değistiremiyorum

Merhabalar, resimdeki oturum hesabıma bazı işlemler için yetki vermek istiyorum ama, resimdeki oturum hesabını ismini girip adları denetle butonuna basınca, böyle bir hesabın olmadığını söylüyor ve yetkiyi veremiyorum. Bu seferde oturum ismini değiştirip deneyeyim diyorum ama bu kez de denetim...
  3. A

Monitorde uzagi goremiyorum

Ultra yapınca da değişen bir şey yok. lütfen konuya hakimseniz yorum yapın, yanlış yönlendirmeyin...
  4. A

Monitorde uzagi goremiyorum

Merhaba, dell alienware aw2524hf monitorum var ve pubg oynarken çok uzaktaki adamları seçemedim, piksek piksel görüyorum ve malesef uzaktaki adamları görene kadar ilk onlar aksiyona geçip beni vuruyorlar. Ayarlar aşağıda mevcut ve bunu iyilestirebilir miyiz?
  5. A

Monitor kendiliginden cozunurluk değiştirmesi

Merhaba merhba monitorum fhd 480hz(hız aşirtmasiz olarak kullanıyorum). Kasa ve monitör ilk geldiğinde pubg oyunu için 1728x1080p 480hz olarak hem nvidia kontrol panelinde hemde oyun içi çözünürlük ayarlarında değiştirip ayarlayabiliyordum ve oyunu böyle oynuyordum. Takı bugüne kadar, önce...
  6. A

Monitor cozunurluk ayari

1728 hocam, yani pc 1 aylık ve ilk aldığımda bu Ayarı yapmıştım bende oyun oynarken değişikliği farkettim sonra bi baktım panele kendi kendine çözünürlüğü değiştirmiş normalde 1728x1080p idi. Nasıl olmuş bu ya?
  7. A

Monitor cozunurluk ayari

Merhaba, monitorum fhd 500hz ve çözünürlüğü resimdeki gibi ayarlayamiyorum ve desteklemedigini söylüyor ama bugune kadar destekliyordu ve 1728x1080p çözünürlükte kullanıyordum. kendi kendine böyle tribe girmiş ve çözünürlüğü kendi kendine başka bir çözünürlük yapmış yeni farkettim. Neden böyle...
  8. A

Frame generation ve dlss

Merhaba, 4060ti ekran kartı pubg steam pc için, frame generation ve dlss destekliyor mu?
  9. A

Pc pubg fps drop yemek

16(2x8) gb ram cooler master sıvı Soğutucu var 2 fanli
  10. A

Pc pubg fps drop yemek

Nvidia üzerinden gerekli performans ayarlarını yaptım 10000days ayarları işte. Monitor 500hz, oyun ise en fazla 300 fps ayarlanıyor malesef
  11. A

Pc pubg fps drop yemek

Fps limitsiz biri orta geri kalan hepsi very low işleme ölçeği 100
  12. A

Pc pubg fps drop yemek

Merhabar, 5600 ve 4060ti 1080p sistemim var ve pubg pc steam oynarken çok fazla fps droplar yiyorum, mesela son alana kalınca yani en lazım zamanda adam olmasından mıdır nedir fps 50-80 lere düşüyor ve kasmaktan adamı vuramayip ölüyorum malesef. Bu sistemi alırken birinin youtube videosunda...
  13. A

7900 xtx 7900x3d oyunlarda kasıyor

H 1728198444 S
  14. A

Peki 17 fps almam ve bugün hiç açılmaması
  15. A

Tavrımı brn belirlerim sorunum belli hazır eldeki sistem varken bunu bir kenara atıp başka maliyetlere yol açacak önerileri sunmayin sizide söyle alalım mantıklı bir öneri vermeyecekseniz
  16. A

En baştaki en güncel olan herhalde onu kuruyorum o zmaan 1728198037 Kurulurken size şunu sorayım. Yani 1080p de darboğaz olacaktı ama kasma açılmama vs olamaması gerekmiyormuy du?
  17. A

1728197446 Hocam vaersiyolan ekran kartı gözüküyor 1728197546
  18. A

Tamam sen haklısın kardeş seni söyle alalım dışarı
  19. A

Bos yapma abicim bizde biliyoruz darboğaz olduğunu, çözümü varda söyle yoksa hadi yaylan
  20. A

Sistem yeni geldi bu hafta, günceldir herhalde. Ben 1080p very low oynuyorum, bu grafikler de varsa bu sorunun çözümü şunun, yoksa lütfen alakasız önerilerde bulunmayın monitor falan
Top Bottom