Arama sonuçları: *

1. Y

1.75 55 kilo olan biri kas yapabilir mi

merak etme senin yaşlarında bu tarz şeyler çok normal. Metabolizman hızlı çalışıyor olabilir bu yüzden yediğini hemen yakıyorsundur. Yine de boksa başlaman çok iyi bir fikir hem kondisyon kazanırsın hem de vücudun zamanla şekle girer. Kilo alamıyor olman kas yapamayacağın anlamına gelmez...
  2. Y

Kuyumcudan alınan fiziksel altın sahte olabilir mi?

olabilir duymuşluğum var daha önce bilindik kuyumculara gidip göster altını
  3. Y

Parfüm kalıcılığı ve yayılımı nasıl artılırılır?

genel olarak kalp atışının olduğu bölgelere sıkın diyolar boyun direk içi ense gibi sıkmadan önce vazelin veya herhangi bir krem sür oraya daha iyi tutunuyor
  4. Y

Karnı tok tutacak yemek veya gıda tavsiyesi

yoğurt chia yulaf süt protein tozu karıştırp üstüne muz koyuyorum bazen fıstık ezmeside ekliyorum. kahvaltı olarak her eyre götüreblirsin aşırı basit bulaşıkta çıkmıyor. normal yemek olarak tavuk pilav yap kaba koy dolaba 2 gün idare ediyo koyarsın yanına ton balıklı makarna içine mısır turşu ve...
  5. Y

Saç kremi önerisi

ben kıvırcık saçlıyım annem de öyle elidorun yeşil bi kremini kullanıyodu bende ondan kullanıyorum bence iyi şekil veriyo ve nemlendiriyor güzel tavsiye ederim
  6. Y

Protein tozu önerisi

ben optimum kullandım uzun bir süre ama çok pahalı olduğu için artık alamıyorum. içerik ve tat olarak bence ne iyisiydi şu anda da arada hardline arada supplementlerin kendi protein tozunu kullanıyorum ikiside ok bence iş görüyor tavsiye ederim özellikle bisküvi aramalı 10/10
  7. Y

Airfry mı Mikroldalga fırın mı? (Bekar ve Öğrenciler Konuya)

benc eairfryer daha mantıklı mikrodalgada yemek yapamazsın sonuçta ama airfryer her türlü kullanırsın
  8. Y

Künefe Sever Misiniz

bana çok ağır geliyor iki çatal alıp doyuruyo ya bitirebilen cindir
Geri