Arama sonuçları: *

1. RPchepfoxCS

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İlk kez ürün yakalayabildim philips in ekmek kızartma makinesi 600 e geldi
  2. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Honor 400 Pro 12/512GB 34.039TL

Düz 400 ün Plastiği kötü değil bununda öyledir ama +30k verdikten sonrada plastik olmamasını tercih ederdim.
  3. RPchepfoxCS

N11 yurt dışı vergi çıkar mı?

Sepete eklerken verdiği uyarıda çıkmıyor yazıyor, bu satıcı patlamış büyük ihtimal 40tlye baya iyi ürün aldım
  4. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Galaxy Buds Fe sepette 950 TL

ben eklediğimden beri hiç düşmedi. 5sn falan sürdü o zaman
  5. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Galaxy Buds Fe sepette 950 TL

bildirim düştüğünden beri böyle sepette düşmeyince konuyu açmadım.
  6. RPchepfoxCS

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

redmi 13 160tl ye gitmiş sistem hatası yoksa :peeposad:
  7. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Wanpy Pouch Tavuklu & Yengeçli Yaş Kedi Maması 12x85 G 163TL

benimki kargodaydı hiçbir işlem görmedi bugüne kadar. satıcıdan fatura istememe rağmen iletmedi. müşteri hizmetlerine yazıp iade+telafini alabilirsin ben bugün satıcıyı bildirip aldım.
  8. RPchepfoxCS

🔥İndirim Spigen 47W Adaptör 239₺

fiyatı arttı, bu ara çok düşüyor bunlardan geçen 17tl ye gitti 35w olanı onu gördükten sonra alasım gelmedi
  9. RPchepfoxCS

Satıcıdan fatura isteyince kaldırdı hepsini yeni farketti sanırım 12 tane olduğunu
  10. RPchepfoxCS

benim gönderildi, 1 tane gelirse amazona yazın telafi ediyor. diğer pazaryerlerindede benzer ürün satıcı tarafından fiyatı düşürülmüş. denemek isteyen alabilir
  11. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Teslim edildi, alanlara hayırlı olsun umarım çoğu tüketiciye gitmiştir (:
  12. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Kargoya verildi. Sabahtan beri toksikliyen arkadaş nabıyordur acaba 🤣 sağlam kudurmuştur
  13. RPchepfoxCS

müşteri hizmetlerine bildirdikten sonra hazırlanıyora geçmiş sonunda.
Geri