Arama sonuçları: *

1. L

32 Adet Eti Lifalif Bitter Çikolatalı Yulaflı Bar 440TL(Adet 13.75)(Prime Şart)

Unuttum bunu ya, geçti şimdi herhalde alırdım unutmasaydım, marketten sürekli aldığımız bir atıştırmalık evdekiler de seviyor, teşekkürler ederim yine de
  2. L

Hocam sana zahmet gelince SKT ve yeni paket mi eski paket mi bildirebilir misin
  3. L

SKT ne acaba ? Bu tarz şeyleri toptan almaya çok yelteniyorum ama SKT hep bitmeye yakın oluyor, resimdeki de doğruysa eğer eski paketi bu arada
  4. L

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

evet wwe ye geçmiş sonra sanırım 1751911891 hala gümrükte gözüküyor hareketlerde aslında bende tam anlamadım ama arastaki kargo oradan
  5. L

Sanırım benimki türkiye içinde kargoya verildi aras ile, arastan mesaj geldi şimdi.
  6. L

KIOXIA EXCERIA 480GB SSD 829 tl. mediamark stok geldi

eski laptop var evde ofis işleri için kullanılan ona takacam 1751716405 bu segmentte alınabilecek en iyi model bu ya diğer ne olduğu belli olmayan abidik gubidik markalara yönelecen ya da 1-2 tb lık dram li olanlara, o segmentte de nvme lere yönelmek daha mantıklı. bu nvme slotu olmayan eski...
  7. L

KIOXIA EXCERIA 480GB SSD 829 tl. mediamark stok geldi

iyi fiyat, uygulamada 450 e 150 indirime de çıktı bana 679 a geldi
  8. L

Bir görüntü atabilir misin sana zahmet hocam
  9. L

tax paid kısmı nerede yazıyor hocam ? attıkları mesajda mı yoksa siparişte bir yerde belirtilmiş mi ? benimkini direk 4px den yolladılar da acaba tax paid gibi bir olay oluyorsa bu temudaki gibi vergi ödenmiş gözüküp vergisiz geçme şansı var mı ?
  10. L

Öneri EPOMAKER VERGILENDIRME BILGISI

Hocam merhaba, 4PX deki durum nasıl oluyor yunexpress e göre ? shenzenaudiodan bana yunexpress le gönderemediklerini 4px ile göndereceklerini söylediler. vergi çıkma durumu yüksek ihtimal mi ?
  11. L

ben klavye almadım ama o kadar fazla alan olmuş ki, satmak için fazla fazla alanlarda olmuş. yani birilerinin noluyor demesi, sorun çıkması çok da sürpriz değil. bizim klavyecilere denk gelmemiz zamanlama açısından şanssızlık oldu, yoksa dediğin gibi muhtemelen hepimizi sıkıntısız alacaktık...
  12. L

Hadi ya, neyse 10 dolarla vergisiz geçecekse iyi yine bence. Bakalım ne olacak, konudaki arkadaşlar kendi siparişleri için gümrük konusunda bizi güncellerlerse memnun olurum.
  13. L

benimkini de yun express le gönderememişler 4px ile göndermişler, sanki takılacaz gümrüğe hadi hayırlısı, keşke daha erken sipariş etseydim diyorum şimdi de 1751351245 klavyeciler yaktı bizi ya :ROFLMAO:
  14. L

Bende kulak üstü bir kulaklıkta var samson sr850 , zamanında f/p uygun bir stüdyo kulaklığıydı, dawn proyu daha çok onun için aldım. sadece ew300 için gerek olmaz diye düşünüyorum yani en azından konudaki daha bilgili arkadaşlar öyle söylüyor :D aslında daha teferruatlı bir dac+amp alma...
  15. L

Bende son dk bir EW300 + Dawn Pro çektim bakalım, hayırlısı. Bu konuda vergi için atılan maili sipariş mailine cevap olarak attım herhalde bir sıkıntı olmaz.
  16. L

❌İndirim Bitti! Samsung 43” LS43DM702UUXUF Smart Monitör, M7 4K Monitör 8.099TL

Bunun için önerebileceğiniz uygun harici tv uydu alıcısı var mıdır ?
Geri