Arama sonuçları: *

1. S

High power 1000w 5k ya alınır mı?

Alınır yeni nesil güzel
  2. S

Kıbrıs Mağazasından Telefon Almak

Sosyal medyadan sakız bile almayın hocam uzak durun giden para olur gelen olmaz
  3. S

R5 5600 Bi anda ısı yükseliyor. 80-90 derece oluyor.

Hocam maus hareket ettirince artıyor demişsiniz sanırım. Mausun hz oranı yüksel ise bazen yaşanıyor bu durumlar. Bir de işlemcinin arızalı olup fazla güç çekip ısınması geldi aklıma…
  4. S

Yardım Bilgisayar kulaklığı hoparlör olarak görüyor

bu sorunu eski kulaklığımda realtek sürücüsü indirerek çözmüştüm. Yeni sürücülerde indirme gerekmeyebilir. Sorun şu hocam kendi fikrimce ; sağ ve sol %50 oranında gözükür. Birbirinin üstüne çıkarlarsa dediğiniz ses çakışma sorunu olur. Ayarlarını bulup kontrolünü sağlamanız lazım...
  5. S

Pompa devir daim yapamıyor olabilir mi? Biostan cpu fan ayarını da manuelden fulleyip deneyelim farklı bir fikir gelmedi aklıma. Belkide soğutucuda farklı bir arıza vardır
  6. S

Monitörde hoparlör var ama ses gelmiyor

Şöyle bi bilgi buldum hocam sizde araştırın ama doğruluk payından emin değilim
  7. S

Hocam gözden kaçmış dalgınlığa gelmiş olabilir, soğutucu bloğundaki jelatinli aldınız mı?
  8. S

Monitörde hoparlör var ama ses gelmiyor

Hoparlörü denediniz mi hocam bazen ondan veriyor. Bide alt girişler hava için oluyor bazen
  9. S

Katana alabilicegim biryer varmı

Hocam aldınız mı veya alınabilecek güzel bir yer buldunuz mu
  10. S

Cb250r ve r25 arasında kararsız kaldım

R25 yine alınır hocam yapıştır bi cbr yakışır altına
  11. S

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

Tabii hocam bir sorun yaşadığımda falan hemen dahil edicem konuya
  12. S

Yardım Kaç gb ram alınmalı ?

Ddr6 ram teknolojisi farklı olucak hocam standartın dışında bir şey gelişiyor. M2 gibi bir şeyler üretiyolardı. 32 yeterli olur ancak aklım kalmasın diyorsanız 64 yapın
  13. S

Yardım Vatan alınan ekran kartı pinlerde izler

İade ürün gibi duruyor hocam. Kart poşetli ve görüntü girişlerinde de koruma pilastığı olması lazım.
  14. S

Gözlemledim hocam ısınırken duman veya koku çıkmadı. Biber közledim sonrasında sorun yoktu 😁
  15. S

Bu modellerde lehimler zamanda ayrılma yapıyormuş ayrılma yapınca da görüntü vermiyor kart. Kısaca lehimleri ısırıp olması gereken şekle soktum 1761299234 Dene dene en fazla çalışmıcak
  16. S

Sabah hamur işi yapmıştım fırında kokusu karta sinmiş 1761230243
  17. S

valla öyle hocam ya. 2 ay daha dayansa gariban yeter
  18. S

valla nasıl yorumlarsanız :D ısıl işlem görmüş kart demek geliyo benim içimden
  19. S

Yardım Hiç mi düzelmez bu kart?

Şuan sorunsuz hocam zaman gösterecek ne olacağını
  20. S

Tam sana teşekkür mesajı yazmaya geliyordum. Teşekkür ederim hocam muhtemelen kenara atıcaktım kartı olmasanız 1761224622 Tamamen şans işi bence uzun süre gitmesi. Şuan aktif kullanıyorum ancak her an gidebilme ihtimali var yine de
Geri