Hocam maus hareket ettirince artıyor demişsiniz sanırım. Mausun hz oranı yüksel ise bazen yaşanıyor bu durumlar. Bir de işlemcinin arızalı olup fazla güç çekip ısınması geldi aklıma…
bu sorunu eski kulaklığımda realtek sürücüsü indirerek çözmüştüm. Yeni sürücülerde indirme gerekmeyebilir. Sorun şu hocam kendi fikrimce ; sağ ve sol %50 oranında gözükür. Birbirinin üstüne çıkarlarsa dediğiniz ses çakışma sorunu olur. Ayarlarını bulup kontrolünü sağlamanız lazım...
Pompa devir daim yapamıyor olabilir mi? Biostan cpu fan ayarını da manuelden fulleyip deneyelim farklı bir fikir gelmedi aklıma. Belkide soğutucuda farklı bir arıza vardır
Ddr6 ram teknolojisi farklı olucak hocam standartın dışında bir şey gelişiyor. M2 gibi bir şeyler üretiyolardı. 32 yeterli olur ancak aklım kalmasın diyorsanız 64 yapın
Bu modellerde lehimler zamanda ayrılma yapıyormuş ayrılma yapınca da görüntü vermiyor kart. Kısaca lehimleri ısırıp olması gereken şekle soktum
1761299234
Dene dene en fazla çalışmıcak
Tam sana teşekkür mesajı yazmaya geliyordum. Teşekkür ederim hocam muhtemelen kenara atıcaktım kartı olmasanız
1761224622
Tamamen şans işi bence uzun süre gitmesi. Şuan aktif kullanıyorum ancak her an gidebilme ihtimali var yine de