Arama sonuçları: *

1. F

kablosuz kulaklığımı pc ye nasıl bağlarım?

merhaba havit gamenote fuxi h3 model kablosuz kulaklık aldım. kablolu bağlanıyor ama usb yi kasaya taktığımda kablosuz olarak ses gelmiyor. Büyük ihtimalle sorunun çok basit bir çözümü var ama yardımcı olur musunuz?
  2. F

Bu 2.el full sistem ne kadar eder?

Upupup
  3. F

Bu 2.el full sistem ne kadar eder?

Merhaba bu 2.el ekipmanlı sistem yaklaşık ne kadar eder
  4. F

Ryzen 5 3600 ayarııı

Arkadaşlar bu konularda çok cahilim kasa dün elime ulaştı bende bu işlemci var ne gibi ayarları yapmam gerekiyor ve nasıl yapabilirim ısınmaması için ve tam performans için. Cahile anlatıyormuş gibi anlatabilir misiniz
  5. F

400TL Civarına Mekanik Klavye Önerisi

Rampage KB-R96
  6. F

Gaming gen sitesinden alışveriş

Saat 3 e kadar verilen sipariş ler aynı gün kargoya verilir yazıyor diye acele etmiştim bende boşa etmişim
  7. F

Gaming gen sitesinden alışveriş

Gaming gen sitesinden sistem aldım bugün saat 3 den önce. Paketlendi olarak gözüküyor bu ne anlama geliyor, kargo verilmiş midir?
  8. F

Bu sistem alınır mı?

Malesef o kadar bütçem yok
  9. F

Bu sistem alınır mı?

Son zamanlarda biraz çok konu açtım kusura bakmayın son kez soruyorum bu sistem alınır mı? Alınmaz diyorsanız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden https://www.gaming.gen.tr/urun/5985/cyber-10400f-intel-i5-10400f-asus-tuf-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. F

GamingGen sitesinden Cyber sistemi alınır mı

Pek anlamıyorum da bu linkdeki power supply iyi mi?
  11. F

GamingGen sitesinden Cyber sistemi alınır mı

Bende merak ediyorum
  12. F

400 TL'ye kadar klavye önerisi

Önerir misiniz
  13. F

Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar bu sistemlerden hangisini almalıyım yada bu fiyat bandında başka ne önerirsiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/modart-pc-ma1-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-gtx1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/...
  14. F

6-6.5k sistem önerisi

Bu fiyat bandında sistem önerir misiniz rica etsem
  15. F

Asus monitör aldım 27inç

Attığım linkden aldım hafta sonu indirimi vardı saat 12de bitti
  16. F

Asus monitör aldım 27inç

İçim rahatladı teşekkür ederim 1601846882 İçim rahatladı teşekkür ederim
  17. F

Asus monitör aldım 27inç

Bir anlık gaz ile indirimdeyken hiç araştırmadan bu monitör ü aldım sizce hata mı yaptım (2bin tl ye aldım) https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/
  18. F

DA-SISTEM3 özelleştirme

sadece oyun için olcak
  19. F

DA-SISTEM3 özelleştirme

sistemde işlemciyi ryzen 5 3600 e yükseltmeyi düşünüyorum yükseltince anakartı değiştirmem gerekiyor mu? 3600 ve 3600x fiyatları neden nerdeyse aynı hangisin almamı önerirsiniz?bide kasa olarak hangi kasayı önerirsiniz...
  20. F

DA-3 Sistemdeki indirim??

Bu sistemde kasaların sanırım kendi güç kaynakları var sıkıntı olur mu pek bilgim yokda bende işlemcisini 3600 yapıp almayı düşünüyorum da
Top Bottom