Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder?

20 ye koy 17.500 e hayırlı olsun de
  2. T

KERNEL ERROR HATASI YARDIM !

Merhaba herkese , 9800x3d ve rtx5080 + gigabyte 850 watt 80+gold cihazımı dexter marka 850va ups ıle kullanıyorum ups eskı sıstemımden kalma. yenı sıstemımde 4-5 defa kernel error hatası alıp pc acılırken boot ekranında yenı baslatma ıle gec acıldıgı oldu. olay gunluklerımde kernel error...
  3. GAMEPOWER FURY 750 WATT
    Satılmış

Satılık GAMEPOWER FURY 750 WATT

750 WATT 80+ KUTU GARANTI FATURA VAR PARAM GUVENDE ILE SATILIR
    1,600.00 TRY
  4. T

Yardım Xfx rx9070xt bu kart alınır mı

beyaza bısey dıyemem de xfx kullanmıstım daha once cok memnun kalmamıstım . hayırlı olsun almıs zaten :)
  5. T

Yardım Xfx rx9070xt bu kart alınır mı

gigabyte 9070xt 33 k civarı o cok daha ıyı
  6. T

RTX5090 yanına bileşen tavsiyesi

parçalar gayet güzel. genel anlamda memnun kalırsınız . ben olsam ssd yi 9100pro ıle degıstırırdım tercıh sızın
  7. XBOX SERIES S
    Satılmış

Satılık XBOX SERIES S

SIFIR GİBİ SORUNSUZ MAX 24 SAAT KULLANILDI KUTU MEVCUT HİÇ ÇİZİK DARBE YOK
    11,000.00 TRY
  8. T

Ekran kartı yük altında görüntü vermeyi kesiyor ama kapanmıyor

sorun psu da buradan kokusu geldı dıyebılırım :)
  9. T

Servisin bile çözemediği sorun - anlayanlar yardım

%90 emınım sorun kasnakta . servis bunu nasıl cozemez aklım almıyor . sanayıde ustaya gıt dostum cozum 5 dk
  10. T

Yardım S23 ten hangi telefona geçilir

s25 ultra çak geç 7 yıl kafan rahat
  11. T

Series S alınır mı?

serıes s ım var yurtdısından kendım alıp getırmıstım ust duzey pc oldugu ıcın cok kullanmadım bos bos gorsel olarak duruyor ısteyene satarım gencler kendınıze ıyı bakın gg :) ( bu arada 2025 te alınır tabi taş gibi konsoldur keyıfle oynanır )
  12. T

Ekran kartı yük altında görüntü vermeyi kesiyor ama kapanmıyor

psu hataya düşme ihtimali yuksek. baska bır psu ıle dene hocam
  13. T

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

frenle sorun yasamadım arıza vs yapmaz yanı . diskler daha saglam fren yapar sız arabayı tanıdıkca kullanmayı fren mesafesını ona gore ayarlıcaksınız.
  14. T

Rtx 5070ti ve r7 9800x3d li bu sistem için tavsiyeniz var mı

asus 5070ti alacagına gainward inno3d colorful gıbı markaların 5080 serısını kullan. colorful igame 5080 mesela . ben ınno3d 5080 kullanıyorum gayet memnunum.
  15. T

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

nvidia yumusak hareketi kapat.
  16. T

Yeni Laptopta Ufak Hasar Ne Yapılmalı

iade et onu kullanmak zorunda degılsın .
  17. T

BATTLEFIELD 6 DA UPS UYARI VERMESI

Merhabalar herkese , eski sistemimde kullandıgım ups cıhazımı yenı sıstemımde de kullanmaya devam ettım ama soyle bır durum var bf 6 da ara ara biiip biiip biiip diye bagırmaya baslıyor :D muhtemelen yetersız gelıyor dıye tahmın edıyorum ups modelım dexter 850va , benım sıstemım ıse 9800x3d rtx...
  18. T

hocam frenlerde önler disk arkalar kampana . o yuzden fren mesafesı bıraz uzun. yuksek hızlarda cok kaydırmıslıgım var . renolock da renault arabaların gızlı ozellıklerını acıyor . ben yaptırmıstım tavsıye ederım aractan keyıf alıyorsunuz
  19. T

1.5 yıl kullandım performans olarak o kadar ust duzey kı lakabı zaten şakamatik :) trafıkte bmw audi dinelemez , ama frenlerı de bır o kadar kotu. yakıt sehır ıcınde 7.7 uzun yol 5.8 cıvarı , ozetle alınır ve keyıfle bınılır. touch paket alınırsa eger renolock bayılerınden gızlı ozellıklerını...
  20. T

Ekran kartı işlemci tericihi

7500 f + 9070xt en güzel kombinasyon olacaktır.
Geri