Arama sonuçları: *

1. Wînd

Mevcut internetim çok kötü hangi firmaya geçmeliyim

Şuan x bir firma üzerinden TT altyapısı adında internet kullanıyorum fakat twitterda videolar donuyor, oyunlarda ms normal ama indirme hızım 3-4 mb de sabit kalıyor. Uygun fiyatlı ama kaliteli bir internet firmasına geçmek istiyorum hangi firma en iyisidir? Mevcut altyapımı TURKNET ten...
  2. Wînd

Türk Telekom 8mb upload verebiliyorken TürkNet maksimum 4 alabilirsiniz diyor

Merhaba arkadaşlar olduğum yerde maksimum 50mb indirme hızı alabiliyorum. Şuan Türk Telekom'un 35 mb indirme 8mb yükleme hızı veren internetini kullanıyorum fakat taahhütüm bitiyor. Türk Net ile görüştüğüm zaman maksimum 4 mb yükleme hızı alabiliyorsunuz diyorlar anlamadım gitti
  3. Wînd

Hangi internet firmasına geçiş yapmalıyım

Herkese merhabalar. Şuan Türk Telekom 35 MBPS internetini kullanıyorum ve 90 TL ödüyorum. Yıl başından sonra 170 TL olacağını söylediler. Altyapımızda fiber yok maksimum 50 mbps alabiliyoruz nereyi tavsiye edersiniz ? Kocaeli Körfez ilindeyim.
  4. Wînd

Türktelekom cayma bedeli açıklama önemli

arkadaşlar merhaba. Türk telekomdan fiber internet kullanmaktayım. Dışardan gelen kablonun arızası bulunmakta ve apartmana internet gelmemekte ve bu sorun yaklaşık 25 gündür devam ediyor yani hemen hemen 1 aydır internet hizmeti alamıyorum ben desem ki iptal ettirmek istiyorum cayma bedeli öder...
Geri