Arama sonuçları: *

1. E

ASUS Strix laptopa ASUS Recovery ile format atarken format yarıda kesildi

Merhabalar, ASUS Strix laptopumu ASUS Recovery modda format atıyordum. "İndirme başarısız oldu." dedi, format yarıda kesildi. Şu an cihazın güç tuşuna basınca hemen açılıyor, normalde bir süre basmanız lazımdı. Cihaz şu anda tamamen siyah ekranda, BIOS'a girebiliyorum ancak Boot menüsü bomboş...
  2. E

ASUs rog Strix g18 gou kullanım dalgalanması

Merhabalar, ASUs rog Strix g18 laptopumu yetkili servise bakım için gönderdim. Geldiğinde ssd tanımlanmamıştı. Ve Gpu oyun sırasında 100 kullanımından bir anda 0 a düşüyor. Stres testi furmark da sorun yok, hiç bir stres testinde sorun olmuyor. Ancak oyunlar ve günlük kullanımda ekran kartı...
  3. E

ASUs rog g18 lağtopumda boşta frekans dalgalanması

Gpu ya da bazen 1400 mhz ye çıkıyor kendi kendine kullanılmaması gerekirken. Bu dalgalanmalar 10 an de bir oluyor frekans dalgalanması
  4. E

İ914900hx 1754415634 Sıcaklıkta 70 e çıkıyor 50 ye iniyor. Cihaz serviste şuan 2. Kez cihazı teslim alayım mı
  5. E

Yok ana ekranda direkt hiç bir uygulama açık değil formatlı
  6. E

Boşta cpu mhz 4000 de sabitken bazen 2000 e 1000 e düşüyor sonra 4000 oluyor ve servis normal diyor. Gerçekten normal mi
  7. E

Vatan bilgisayar şüpheli garanti süreci

Asustan nasıl bilgi aldınız. Tamir edilmezse ben de o yola başvurayım.
  8. E

Öyle bir şey yapılmışsa yeni cihaz talep edebilir miyim
  9. E

Laptop umu garantiye yollamıştım vatana. Donanım arızası olduğu kesindi. Cihazıma sadece bakım yaptı vatan bilgisayar servis. Sorunu daha da fazla açıkladım. Tekrar gönderdim. Cihaz geçen cuma servise ulaştı. Bugün pazartesi 16 17 gibi cihaz serviste hazır etiketine döndü. Müşteri temsilcisini...
  10. E

Cihazımı vatan garantiden teslim alırken sorun

Cihazımı kuzenim vatan garantiye verdik. Kuzenim reşit ben değilim. Şu an kuzenim yanımda değil. Ben reşit biriyle gitsem cihazı alabilir miyim. Belgeler elimde
  11. E

Ck3 oynayacak arkadaş arıyorum

Merhabalar ben ck 3 oynayacak arkadaş arıyorum varsa yazsın dm den
  12. E

Çözüldü✓ Vatan servis süreç hızlandırma

Vatan servise cihazını verdim 10 iş günü oldu yetkili servis kontrolünde etiketi vardı. Vatanı arayınca onarım da o etiket altında yapıldığını söyledi. Ve bana süreç hızlandırma isteği gönderelim mi diye sordu. Şimdi bu süreç hızlandırma nedir ve öyle talep oluştırmam iyi olur mu
  13. E

Vatan garanti bilgi eksikliği

Yok onu sormadım bir şey bulsalar şimdiye kadar söylerler miydim onu merak ettim cihazı kardeşimde kullanıyor delirtiyor sor sor diye
  14. E

Kapsam dışı olduğunda 9 iş günü gibi bir süre bekletiyorlar mı yoksa önceden ücretli tamir için arıyorlar mı
  15. E

Koşulsuz iade hakkı nedir
  16. E

Cihazda sorun yok teslim etmek zorunda olduğunu biliyorum da son anda kapsam dışı derler mi onu merak ettim böyle şeyler yapıyor mu servisler
  17. E

Servis bekleyip son anda kapsam dışı derler mi
  18. E

Cihazımı vatan garantiye gönderdim sistemde 9 gündür iş günü bu arada yetkili servis kontrolünde yazıyor. bu durumda vatana mail attım bir kaç kere hep geçiştirici cevap verdiler. Mail atmaya devam etsem sorun olur mu
  19. E

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar yetkili servis kontrolünde

Kullanıcı hatası falan bulsalar şimdiye kadar söylerler miydi onu merak ettim
  20. E

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar yetkili servis kontrolünde

Kapsam dışı olsa 9 gün içinde çıkar mıydı
Geri