Arama sonuçları: *

• Users: KIRKY
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

Spigen 1100tl bulamadım nerde satılıyor, hb yi gösteriyor akakçe ama tıklayınca ürün çıkmıyor
  2. K

❌İndirim Bitti! İNCEHESAP GÜNÜN BOMBASI SAAT 22.00 DA

ahahah bomba dedikleri FHD monitörmüş bi de onu bu fiyata satmaya çalışıyorlar :D
  3. K

❌İndirim Bitti! İNCEHESAP GÜNÜN BOMBASI SAAT 22.00 DA

Kim bilir hangi eşeği millete ucuz diye iteklicekler bekleyip görelim
  4. K

🔥İndirim Vatan Asus Tuf 9060XT Web Özel 20.798 TL

Vatan web ten alımlarda 14 gün koşulsuz hakka sahip olman gerekiyor yani ben öyle biliyorum ama şubeden elden alım için bu geçerli değil bunu da öyle biliyorum.
  5. K

Bu arada Vatan yine sepette indirim gecesine başlamış. Anlamadığım TUF serisi neden PRIME serisinden daha ucuza satılıyor TUF bir tık üst model değil mi ki ?
  6. K

2 fanlı INNO yerine Asus Tuf alıp kafa rahat olması da var aslında ? Ki şuan Amazon bile 23.329 e satıyor kartı, bence uygun fiyat
  7. K

5060TI bütçesi yetmeyip kaliteli bir markadan alternatif arayanlar için bence iyi bir fiyat (3 Taksit) https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  8. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

(Akakçe-Cimri-Epey) 3 lüsü varken insanları fazla kandıramıyorlar merak etme dostum tabi bu tarz araştırma yapmayı bilen insanları desem daha doğru ;) Zaten onların amacı hiçbişeyden haberi olmayanları ağına düşürmek..
  9. K

https://www.amazon.com.tr/dp/B09MJN35SL/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09MJN35SL&linkCode=asn&th=1 Ve şuan bunu İncehesap normal fiyatını 5.429TL olarak gösteriyor, yani bu yaptığı kesinlikle terbiyesizlik ve çok ayıp.. İnsanlar şuan oraya tıklayıp 5.429 TL yi görsün ve bak ben...
  10. K

Bu kadar tırt ürünler ve bu fiyatlar olursa normal tabi el ayak çekilmesi. 2 fanlı ve 8gb lık 5060ti açıldı mesela şuan, kim alır ki onu
  11. K

Millet artık Gaming gecesinden ümidini kesmiş, konuya yazan bile yok :)
  12. K

Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16GB nasıldır ?

Herhangi bir termal jel akıntısına denk geldiniz mi ? Çünkü gigabyte ilk partilerde bu jeli fazla kullandığını ve bu yüzden akmanın gerçekleştiğini kabul etmiş resmi yazısında. Aldığımız ürünün hangi parti üretimi olduğunu kontrol etmenin bir yolu var mı acaba :unsure:
  13. K

Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16GB nasıldır ?

[H3 id='URLhttpswww.epey.comekran-kartigigabyte-geforce-rtx-5060-ti-gaming-oc-16g.htmlGigabyte+GeForce+RTX+5060+Ti+Gaming+OCURL16+GB']Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16 GB[/H3] 5060 TI ın bu modelini alma aşamasındayım. Amazon üzerinden ve peşin fiyatına 6 taksit olması dolayısıyla almak...
  14. K

Kısır bir gaming gecesi daha izledik
  15. K

Asus Prime 9060xt mi Palit Infinity 5060ti mı ?

Tam sinerjiden 22.300 e tek çekim almaya hazırlanıyordum ki epey sitesini son kez kontrol edince Amazonun tekrardan Prime Festival indirimiyle 21.849 a sattığını görüp kaptım peşin fiyatına 3 taksitle ve ben alır almaz stok tekrar tükendi şans..
  16. K

Sanırım dediğiniz son derece doğru yani en üst materyale sahip 9060XT nin en baba versiyonu bile 22k etmemeli. Yani boşuna Asus ismine fazladan tonla para verilmiş olacak. O yüzden şuan 5060ti en F/P ürünü gibi duran Palit Infinity almak çok daha mantıklı teşekkür ederim.
  17. K

Rahatsız edici bir fan sesi ya da coil whine durumuyla karşılaştı mı arkadaşınız ?
  18. K

Max 23k ya çıkabilirim. Burada asıl merak ettiğim nokta Palitin uzun vadede üzüp üzmeyeceği yani ısı bakımından ve fan sesi bakımından ileride şişip sorun çıkartır mı, yoksa hem 5060ti olması hem de boyutlarının tam benim kasaya uygun incelikte olmasından dolayı Palit e daha yakınım.
  19. K

Biliyorum ''2 model de aynı fiyatta olursa kesinlikle 5060ti almalısın'' diyenler çok olacaktır buna eminim fakat Palit firmasına nedense mesafeli yaklaşıyorum (özellikle malzeme kalite eksikliği ve plastik arka plaka). Amazon festivalinde indiriminde 22k ya satıldı ve çoğu kişi alıp şuan...
  20. K

Bildiğin sıfır
Geri