Arama sonuçları: *

1. Smith & Wesson

Maks 2k bütçe ile mikrofonu iyi kulaklık önerir misiniz ?

Gamepower kizaruyu araştırdım mikrofon kalitesinin çoğu kulaklığa göre iyi olduğunu gördüm 2k bütçe ile sizlerinde önerilerini almak isterim dostlar
  2. Smith & Wesson

Bu kulaklık nasıl Warzone cs gibi oyunlarda ayak sesi için

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-h5-7-1-oyuncu-kulakligi-50mm-asus-essence-surucu-pc-mac-ps4.html Bir arkadaşımdan hediye gelecek bu kulaklık sizce nasıl ayak sesleri için ve mikrofon kalitesi olarak kullanan yada bilgisi olan var mı
  3. Smith & Wesson

Bluetooth kulaklık almak istiyorım anneme bütçe 750 1000 tl ye kadar

Öneriniz var mı kullanıp memnun olanlar jbl markası var nasıl o sizce
  4. Smith & Wesson

Bluetooth kulaklık istiyorum anneme alacağım bütçe 1.000 tl ye kadar

Kullanıp memnun olanlar var mı acaba önerecek olanlar jbl var sizce nasıl Bluetooth kablosuz kulaklık.
  5. Smith & Wesson

500-600 tl civarı bir kulaklık önerisi

Kulak içi de olur kulak üstüde farketmez sadece kulağı ağrıtmasın ve mikrofonu kaliteli olsun sesi de kaliteli olsun 7.1'e gerek yok zaten bu bütçelerde 7.1 sanmıyorum olacağını önerilerinizi bekliyorum kardeşlerim abilerim.
  6. Smith & Wesson

Bütçe 400-500 kulaklık önerisi

Ses kalitesi iyi olan bir de uzun kullanımda kulağı ağrıtmayacak bir kulaklık istiyorum bu bütçeler düşük belki ama varsa önerilerinizi beklerim dostlarım.
  7. Smith & Wesson

Rampage RM-K27 X-Jammer kullanan varmı

Kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa sorularım olacak yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum.
  8. Smith & Wesson

24 martta şoka rampage kulaklık geliyor.

Arkadaşlar ürün bu acaba alınır mı ?
  9. Smith & Wesson

150 TL Bütçe İle Rekabetçi Oyunlar İçin Kulaklık Tavsiyesi

100-150 bandında bir kulaklık önerisi lazım çok kötü olmayan fiyat performans kulak yara yapmayan :) Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri