Arama sonuçları: *

1. Smith & Wesson

PC Güç Anahtarı Bağlantı Sorunu

Videoları da izleyip yapmaya çalışıyorum ama bir türlü açamıyorum Pc yi içini temizlerken swichler oynadı çıkardım tekrar taktım ama yapamadım sanırım açamıyorum 1 saattir uğraşıyorum yardım edebilecek var mı şu hayırlı bayram gününde
  2. Smith & Wesson

Anakarttaki statik elektrik nasıl gider

Pc yi temizledim temizledikten sonrada tekte açılmamaya başladı pc power tuşuna 3 4 kere felan basıyorum sürekli öyle açılıyor statik elektrik birikmesinden ötürü mü acaba daha önce yapmıyordu bunu temizlikten sonra oldu parçaları felanda sökmedim sadece camı cıkarıp içeriyi temizledim fanları...
  3. Smith & Wesson

Anakartta statik elektrik mi var power tuşu pc yi ilk denemede açmıyor

Dün fanları işlemciyi kasanın içi felan tertemiz yaptım sonra taktıktan sonra da power tuşuna bastığımda güç gelmedi ard arda bastıktan sonra açıldı statik elektrik mi birikti acaba bilmiyorum güç kaynağından kapatıp power tuşuna basılı felanda tuttum ama statik elektrik boşalır diye sanırım işe...
  4. Smith & Wesson

Dün pc yi temizledim fakat elektrik konusunda problem var

Dün fanları işlemciyi kasanın içi felan tertemiz yaptım sonra taktıktan sonra da power tuşuna bastığımda güç gelmedi ard arda bastıktan sonra açıldı statik elektrik mi birikti acaba bilmiyorum güç kaynağından kapatıp power tuşuna basılı felanda tuttum ama statik elektrik boşalır diye sanırım işe...
  5. Smith & Wesson

Ryzen 3600 için underwolt yaptım ama tam emin değilim

Underwolttan anlayan bir kardeşim var mı soru soracağımda oldu mu olmadı mı diye çünkü daha önceki ayarlarımın hepsi bios güncelledim diye gitti.
  6. Smith & Wesson

Ryzen 5 3600 var underwolt yaptım ama anlayan bir kardeşim varmı ?

Bi kaç soru soracağımda underwolttan anlayan birisi lazım
  7. Smith & Wesson

Hopörlörden kötü bir ses geliyor

YouTube’dan bir şey izliyorum sorun yok ama alttan kötü bi ses geliyor cızırtı video olarak çektim ama buraya atamıyorum sanırım patlak mı acaba hoparlör anlayan var mı
  8. Smith & Wesson

socialclub.rockstargames.com a giremiyorum oyuna girmiyor

siteye ulaşılamıyor rockstar games rdr 2 oynarken attı bir daha girmek istedigimde rokstar games bağlanmıyor silip yüklemeyi deniyorum bu seferde siteyi açmıyor neden
  9. Smith & Wesson

Güç ayarlarındaki seçenekler doğru mu ?

Bu şekilde mi kalacak amd high performansta yoksa en alttaki yüksek performansta mı ?
  10. Smith & Wesson

Sistem görüntü vermiyor

her şey çalışıyor ışıklar da yanıyor ama sisteme görüntü vermiyor 98 hata kodu veriyor ama görüntü vermiyor. 1669580842 1669581912 Anakarta bağladığımız zaman görüntü veriyor ama ekran kartı vermiyor. Neden.
  11. Smith & Wesson

Arkadaşlar bana eufi ve format için yardımcı olabilecek varmı ?

Pc 1 senedir kapalıydı şimdi boştayken bakıyorum işlemciyi birşeyler kullanıyor ama bulamadık bir türlü birde bazı takılmalar yaşıyor sistem bir temiz kurulum yapmak istiyorum usb ile win10 yükleyecegim ama bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim temiz bir kurulum yapalım.
  12. Smith & Wesson

3600 5600xt walorant değerler

Değerler nasıl sizce ?
  13. Smith & Wesson

Ryzen 3600 underwolt için yardım

Anakart Asus tuf b450 bana undervolt konusunda yardım edecek koca yürekli bir kardeş arıyorum ama gerçekten bu işten anlayan birisi lazım sabit hızda düşük ısı ile çalıştıralım malesef bütçem olmadığı için stok soğutucu kullanmak zorundayım bir süre.
  14. Smith & Wesson

🔥Ryzen 5 3600 1 yıl kapalı kutudan cıkardım değerler nasıl🔥

Değerler bu şekilde youtube chrome felan gezince de 60 lara felan cıkıyor stok sogutucu hız sabit.
  15. Smith & Wesson

Hdd görmüyor birden bire oldu

Dün kullandım kapattım bugün açtım laptobu disk temizleme yaptım Mavi ekran geldi şimdi de bu hatayı veriyor 1 kere daha yapmıştı kendiliğinden düzelmişti ama şimdi düzelmiyor 1654631259 Sorunun çözümü nedir arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
  16. Smith & Wesson

2k çözünürlük açmak için ne yapmamız gerekiyor ?

Arkadaşlar şimdi 2k ya almamız için ekran kartının 2kyı destekliyor olması mı gerekiyor yoksa monitörün mü desteklemesi gerekiyor bende mesela 5600 xt ekran kartı var galiba 1080p den başka olmuyor yani nasıl 2k ya alıyoruz ?
  17. Smith & Wesson

aida64 için key varmı ?

Nasıl güncelleyebilirim key istiyorda ?
  18. Smith & Wesson

Antalyada hava sıcaklığı ve nem yüksek sıcaklıklar bu şekilde

Warzone da bu şekilde sıcaklıklar çok nadir fps drop yiyorum oda galiba m2 ssd nin ısınmasından kaynaklık ekran kartının hemen altında yer alıyor çünkü sıcaklıklar nasıl sizce ?
  19. Smith & Wesson

warzone oynuyorum ssd sıcaklıgı 55 57 58

Sizce yüksek mi ekran kartının hemen altında ss sıcaklar fazla ise nasıl yerini değiştirebilirim rcz 500 toshiba
  20. Smith & Wesson

Ryzen 5 3600 var ve 5600 xt warzone fps drop

Arkadaşlar 4.3 ghz sabit oyunda ara ara fps droplar yiyorum 100 lerden bi anda 80 lere düşüyor acaba ssd ısınıyor biraz bundan mı kaynaklanıyor ? 1619296765 veya işlemci mi yetersiz kalıyor ?
Geri