Arama sonuçları: *

1. Smith & Wesson

Steamda 80 tl var önerilerinizi bekliyorum.

40 tl daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
  2. Smith & Wesson

Ryzen 3600 ve 5600xt cyberpunk ?

Cyberpunk indirimdeyken alayim dedim ama yüksek ayarlarda oynayabilir miyim bu sistem ile 3600 ve 5600 xt 16 gb ram.
  3. Smith & Wesson

Death stranding hakkında ilk 10 saat

Oyunu bende çoğu kişi gibi ücretsiz aldım malum fiyatlar çok uçuk şimdi oynayabildik. Bende hikayeli oyun bağımlılıgı var oyunun atmosferi süper geldi başlarda müzikleri zaten efsane ama bir yerden sonra sürekli yürümek can sıkmaya başladı fakat yinede bitirmeden bırakmayacağım gibi grafik...
  4. Smith & Wesson

Steamda 48 tl var ne almalıyım ?

Arkadaşlar strateji harici 48 tl ye alınabilecek güzel bir oyun önerir misiniz? ?
  5. Smith & Wesson

Asassins creed valhala ve odyseyin geçtigi zaman aynı mı

Valhala oynuyordum bir görevde kasandra cıktı karşıma birlikte görev yaptık yani odysey ve valhala aynı tarihte geçen bir oyun mu çok şaşırdım yani görevde kassandra olunca.
  6. Smith & Wesson

Epic games'te death stranding ücretsiz oldu

Dostlar kütüphaneye eklemeyi unutmayın güzel bir oyun verdi epic
  7. Smith & Wesson

Ubisoftta asassins creed walhala bedava

Assassin's Creed Valhalla - Play For Free From December 15 To December 19 bu şekilde yazıyordu kütüphaneye ekledim 90 gb felan gösteriyor oyunu ama acaba 19 undan sonra satın al mı diyecek oyunu bilgisi olan varmı ?
  8. Smith & Wesson

Asassins creed odysey türkçe yama

İndiriyorum ama olan yama crash yiyip açmıyor elinde güncel türkçe yama olan varmı odysey ?
  9. Smith & Wesson

Warzone serverları Ping sorunu

Sürekli lag oluyor time out yiyorum bu sorunu yaşayan var mı serverlar neden böyle
  10. Smith & Wesson

Şuan warzone oynayıp lag sorunu yaşayan varmı

Oyuna giriyorum ama ya fps drop yada aşırı bir lag var sunucularda şuan oynayan var mı ?
  11. Smith & Wesson

🔥Splinter Cell yönetmeni tam 11 yıl çalıştığı Ubisoft firmasından ayrıldı.🔥

Splinter Cell Remake, oyuncuların uzun süredir beklediği projeler arasında yer alıyor. Uzun süredir beklenen oyun için dönem dönem bazı dedikodular gelmesine rağmen hala somut bir şey görmüş değiliz. Yine yapım tarafında da bazı önemli haberler gelmeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan habere göre...
  12. Smith & Wesson

Tomb rider game of the year edition türkçe yaması var mı ?

Epic games ile uyumlu türkçe yaması var mı acaba ben bulamadım da
  13. Smith & Wesson

Control oynadım bitirdim

Ya oynayim dedi hikaye biraz sardı sonra igrenç bir şekilde tekrar ediyor bende başladığımı bitirmeden bırakmam oynadım bitirdim sadece ana hikaye mantığı olsa iyi derdim ama orta seviye bir oyun olmuş bilim kurgu güzel ama biraz abartmışlar.
  14. Smith & Wesson

Metro last night redux değerler bu şekilde

Oyunu oynamamış olanlar varsa oynayın hikayesi muhteşem.
  15. Smith & Wesson

Metro last night redux türkçe yama olmuyor.

İndiriyorum fakat oyunu açmıyor indirdikten sonra epic games sürümü olanıda indirdim yine olmadı acaba türkçe oynayan ve yardımcı olabilecek varmı ?
  16. Smith & Wesson

Elimdeki tomb raiderlerin oynama sırası nasıl olacak

Şimdi epic gamesten aldığım 3 tane oyunu var 3 ünü de indirdim ama hikayerlerin birbirleriyle bağlantısını bilmiyorum oynama sırası nasıl olacak acaba ? Oyunlar resimlerdeki oyunlar
  17. Smith & Wesson

Horizon zero dawn yükleme ekranında kalıyor

yamayı indirdim ama sorun olduğu için kaldırdım ama yinede yükleme ekranında kalıyor oyunu açmıyor steamden dosyalarıda doğrulattım tekrar halen aynı şekilde varmı çözü mü?
  18. Smith & Wesson

Oyun dünyasının acı günü

Uzun süredir soğuk savaş olarak devam eden ve Şubat ayında patlak veren Ukrayna Savaşı tüm dünyayı olduğu gibi oyun sektörünü de farklı şekillerde etkiledi. Zaman zaman bölgede faaliyet gösteren stüdyoların durumu hakkında farklı haberlere yer verdik. Geçtiğimiz saatlerde ise savaşta hayatını...
  19. Smith & Wesson

Horizon: Zero Dawn, PlayStation 5 için Yenileniyor 🔥

Anlaşılan o ki, Sony Interactive Entertainmentcephesinde yeni bir dönem başlıyor. The Last of Us oyunun büyük ölçüde görsel açıdan yenilenmiş bir versiyonu olan The Last of Us Part 1, geçtiğimiz ayın başlarında satışa sunulmuştu. Görünüşe göre böylesi bir yenileme de Horizon: Zero Dawn için...
  20. Smith & Wesson

🔥(GTA 6) sızıntısını yaptığı iddia edilen 17 yaşında bir genç tutuklandı 🔥

Kaçıranlar için GTA VI (GTA 6) oyunu için geçtiğimiz hafta sonu sabah saatlerinde büyük bir sızıntı yapıldı. Başta sahte olduğu zannedilen ancak daha sonra gerçek olduğu ortaya çıkan sızıntı sonrasında ilk tutuklama geldi. Kaynakların iddiasına göre Londra polisi bugün sızıntının arkasındaki 17...
Geri