Arama sonuçları: *

1. T

Nothing Phone 3 alınır mı?

Arkadaşlar yakın zamanda iphone 16e ile Nothin 3 arasında kalıp Nothinge karar verdim. Nıthingin saf androis olmasından, 5 yıl Android 7 yıl güvenlik güncellemesi alacağından dolayı 4-5 yıl götürür mü sizce? Kamerası bence bir S25U ile kapışır zoom dışında. 8 gen 3 seviyesinde işlemcisi var zaten.
  2. T

Nothing Phone 3 alınır mı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar 1-2 ay sonra telefon almayı düşünüyoruz. Normalde YD Xiaomi 15 ultra düşündüm fakat çok blurry ve renk tonları turuncumsu. S25 Ultraya yöneldim fakat onda hem server kayıt açılmadı açılsa bile adamın birine sordum en son 300$ dedi (12 bin TL civarı). Bende YD...
  3. T

YD cihazlar güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Ağustos ayında telefon almayı düşünüyoruz da bütçem 40bin. Aklımda YD Xiaomi 15 ultra vardı. Pixel serisi düşündüm fakat işlemcisi geri olduğu ve arayüzü kötü geliyor uygulamalar falan yuvarlak ya. O yüzden Xiaomi 15 Ultra ya yöneldim fakat oda hem oval kenar hemde...
  4. T

Xiaomi 15 Ultra alınır mı?

Xiaomi 15 Ultra 42 bine YD olarak alınır mı? Pixel 10 Pro beklenir mı sizce? Pixelin kamerada daha iyi olacağını sanmıyorum ama.
  5. T

Pixel 9 Pro vs Xiaomi 15 Ultra.

Arkadaşlar bu telefonları performans, kamera (Gece ve gündüz olarak), dayanıklılık alanlarında karşılaştırsanız kim alır.
  6. T

Pixel 9 Pro alınır mı?

Arkadaşlar pixel 9 Pro XL veya 9 Pro modelini almayı düşünüyorum. Sizce işlemci dışında 36bin TL'ye 256gb versiyonu alınır mı? Sosyal medyada, arayüzde akıcı olur mu? Zaten şu anda en iyi 2. kameraya sahipmiş telefon. Saf Android çok sade, kolay tam benlik. En güvenilir Android cihazmış herhalde...
  7. T

Pixel 9 Pro için aksesuar önerisi.

Arkadaşlar Pixel 9 Pro modeli için Şarj adaptörü ve kaliteli bir kılıf önerir misiniz? Mümkünse kılıflar bilindik markalar olsun ayrıca adaptör de.
  8. T

Pixel 9 Pro için aksesuar önerisi.

Arkadaşlar Pixel 9 Pro modeli için Şarj adaptörü ve kaliteli bir kılıf önerir misiniz? Mümkünse kılıflar bilindik markalar olsun ayrıca adaptör de.
  9. T

Google Pixel 9 Pro va Xiaomi 15

Merhaba arkadaşlar bu iki telefonu küçük, kompakt olmasından dolayı tercih ediyorum. Sizce bu iki telefondan hangisinin kamerası daha iyidir?
  10. T

Honor Magic 7 Pro alınır mı 52 bine?

Merhaba arkadaşlar sizce 52k'ya kadar daha iyi bir telefon var mı Magic 7 Pro'dan?İphone 15 falan demeyin ama kamera açısından karşılaştırın.
  11. T

S24 Ultra vs Xiaomi 15

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu iki telefondan hangisinin kamerası daha iyi çeker sizce? Bunları gece ve gündüz olarak ikiye ayırırsanız sevinirim.
  12. T

Oneplus cihazlarında server kayıt atılır mı? (Oneplus 13)

Arkadaşlar merhaba öncelikle 35-40 bin TL bütçem var. Aklımda YD Xiaomi 15 alıp Ekosistem kuracaktım fakat Oneplus 13 serisi geldi aklıma. Oneplus 13 cihazına Server kayıt atılıyor mu yada yakında atılmaya başlar mı? Cihaz çok güzel yazılımı zaten çok iyi.
  13. T

Pura 70 Pro vs Xiaomi 15

Arkadaşlar merhaba Pura 70 Pro Trendyolda 40 bine bulunabiliyor. Sizce kamerada hangisi daha iyidir? Xiaomi 15'ide zaten YD alırım anca.
  14. T

Huawei Pura 70 Pro vs Xiaomi 15

Arkadaşlar merhaba Pura 70 Pro Trendyolda 40 bine bulunabiliyor. Sizce kamerada hangisi daha iyidir? Xiaomi 15'ide zaten YD alırım anca.
  15. T

Xiaomi 15 Vs Huawei Pura 70

Arkadaşlar tek öğrenmek istediğim bu iki telefon arasında hangisinin kamerası daha iyi?
  16. T

Xiaomi 15S Pro da Server kayıt bulunur mu?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağımda. Xiaomi 15'e karar kıldım küçük ve YD cihaz alacağımdan. Fakat 15S Pro isimli bir Xiaomi cihaz çıktı. Bu cihaza servet kayıt atılır mı? Ve Xiaomi 15 Ultradan daha ucuz olur mu?
  17. T

Xiaomi 15 alınır mı?

Arkadaşlar gördüğüniz Çift hat kayıtlı Xiaomi 15 sizce alınır mı? Adamın youtube hesabı falan da var. Yoksa bütçe arttırılıp İphone 15 mı alınmalı? Ben Xiaomi tarafındayım yazılım falan sıkıntı olmazsa. Görüşleriniz neler?
  18. T

Xiaomi 15 YD alınır mı?

Arkadaşlar 40000tl bütçe ile bir telefon alacağımda. YD CPID kayıtlı Xiaomi 15 almaya kara kıldım. 32k ya alınabiliyor. Kalan 8k ya iyi bi kulaklık falan alırım. Sizce böyle mi yapmalıyım yoksa bi değişiklik yapıp İOS tarafında 16e mi almalıyım? Telefonu 5-6 yıl kullanacağım. Hayatımda hiç İOS...
  19. T

16e kamera performansı

Arkadaşlar telefon alacağımda sizce 16e'nin kamerası o kadar kötü mü?
  20. T

İphone 15 alınır mı?

Arkadaşlar İphone 16e ile 15 arasında kaldım 16e daha uzun güncelleme, performans ve apple İntelligence ile geliyor 15 ise kamera tarafında daha iyi benim için ortalama kamera, gece performansı iyi olsun yeter diye 15 almaya karara kıldım 16e kötü diyorlar fakat 15 en az 50k iphone 17 serisi...
Geri