Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

hangi programla denedin bende hiç bir yerde gözükmüyor ama cozduysen sevindim adına tabi tek restartta gidecekse kullanmanın ne anlami var
  2. S

hocam bu arada aklıma gelmişken fake ssd muhabbetleri yapmışlar msi forumunda öyle bir şey olma ihtimali var mıdır?
  3. S

ben de o arada başka cihazda deniyeyim eğer senin öyle bir şansın varsa firmware güncellemesi atmayı denedin mi bilmiyorum onu da at istersen kioxia uygulamasından
  4. S

niye öyle dedinkine reis ben esktradan aldım bide anakarti undervolt konusunda baya iyi hazır ayarları ama bu olay gerçekten saçma
  5. S

bunu iade edebiliyorsak ben başka cihazda denemedim şahsen ama çokta ugrasamadim heat sink çıkarıp bile taktım farklı slotlara tek takmayı da denedim biosta zaten çok ayar önceki sürüme aldım o da olmadı
  6. S

hayır taktigimdan beri 0 tepki
  7. S

arkadaş düzeltti mi bilmiyorum ama sanırım biraz da anakart kaynaklı ya
  8. S

sürekli tak çıkar yaptım bürosu eskiye güncelledim MSI biostada adam akilli ayar yok baktım ama nafile bu kadar sıkınti olucak ürünü nasıl satıyorlar
  9. S

orda da gözükmüyor CPU yakın veya diğer slotu da denedim ayrıca heatsinki de çıkarıp taktım kendi uygulaması da görmüyor
  10. S

reisler konuyla alakasız ama ssdyi görmüyor her iki slota da taktım bozmuş olma ihtimalimi nasıl anlarım
  11. S

500gb olduğu için sürekli oyun sil oyun yükle yaşıyorum bide nadir olsa da bazen stutter yapar diye biliyorum ssd
  12. S

Ben de çektim bir tane dramsiz ssdim vardı windows falan buna kurmam daha mantıklı olur mu yoksa böyle devam edip oyunları mı kurayım
  13. S

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

adam perşembeyi cumaya bağlayan demiş
  14. S

12400f ten 13/14600kf e geçilir mi

ben de 12400f için aldım onu kendi kendini yok etme mevzusunu konusunda ne düşünüyorsun hocam herhangi bir mavi ekran vesaire alıyor musun sanırım yeni işlemci olayları ve kötü ününden dolayı daha düşücek fiyatı
  15. S

sıcaklık konusunda eleştirenler olmuş o konuda sıkıntı yaşadınız mi
  16. S

hocam kafamda belirli bir tutar yok ancak 14600kf lerin fiyatı baya bir düşmüş geçen gün vatanda 13600 k 5 binlere kadar düştü hatta,ucuz yollu biraz daha artırmak mi mantıklı diye düşündüm sadece am5 ile ortaya daha fazla maliyet çıkıyor gibi geldi
  17. S

merhabalar kampanyadan bu sistemi almıştım zamanında bazı oyunlarda FPSi az buluyorum o yüzden yükseltme yapmaya değer mi sizce ya da am5 e kayilabilir mi
  18. S

gaming gen hazır sistem alınır mi

bu kasanın fiyatı iyi midir forumda baya indirim bekleyen insan gördüm daha indirimler gelicek mi ne düşünüyorsunuz? https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri